Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter kopen Nieuwegein

Scooter kopen Nieuwegein van de hoogste kwaliteit en de beste prijs? Dan ben je bij La Souris Scooters in Utrecht aan het juiste adres. Doordat wij de scooters zelf importeren en direct aan jou verkopen, kunnen wij betaalbare scooters leveren van de beste kwaliteit. In een grote en drukke stad als Nieuwegein is een scooter geen overbodige luxe. Met dit vervoermiddel kom je eenvoudig van A naar B, zonder dat je last hebt van files en parkeerproblemen. In ons ruime assortiment kun je terecht voor verschillende modellen en typen scooters. Wij hebben zowel sportieve als retro modellen scooters. Scooter kopen Nieuwegein doe je dus bij de specialist.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter kopen Nieuwegein bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Service aan huis
Sourini S Scooter Zwart Spec. edition scooter kopen Nieuwegein La Souris

Je scooter kopen of leasen bij de specialist

Bij La Souris Scooters Utrecht kan iedereen uit Nieuwegein een scooter naar wens kopen. Is die prachtige scooter jouw droom, maar heb je er momenteel het geld niet voor? Dan is scooter lease voor jou dé oplossing! Je kunt bij ons namelijk een scooter kopen en betalen op het moment dat het uitkomt. En dat slechts voor € 14,50 per maand. Ook bieden we de optie om een allrisk scooterverzekering af te sluiten voor je aankoop. Omdat een scooter kopen niet goedkoop is en je er jarenlang plezier van wilt hebben, wil je natuurlijk wel een scooter kopen die echt bij je past. Je krijgt bij ons altijd een deskundig advies en kun je altijd een gratis proefrit op jouw beoogde scooter maken!

Ik koop mijn scooter bij La Souris Scooters

Naast de praktische voordelen van een scooter in een grote stad als Nieuwegein, biedt het ook financieel gewin. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeerkosten en brandstofkosten. Onze scooters voldoen altijd aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in het verbruik van brandstof. Scooter kopen Nieuwegein doe je dus bij La Souris Scooters.

Scooter kopen Nieuwegein