Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter Den Haag

Scooter Den Haag kopen van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs? Dan ben je bij La Souris Scooters aan het goede adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod scooters, accessoires en onderdelen. Omdat het straatbeeld in de Hofstad met ruim vijfhonderdduizend inwoners steeds drukker wordt, zijn veel mensen op zoek naar een alternatieve manier om van deur naar deur te komen. Een scooter brengt je van A tot Z zonder dat je last hebt van files, omwegen en parkeerproblemen. Een scooter kopen of leasen doe je eenvoudig en heel snel. In onze uitgebreide showroom in Den Haag kun je terecht voor verschillende modellen en types scooters. Zo hebben wij zowel sportieve als retro modellen. Scooter Den Haag koop je dus bij La Souris Scooters.

scooter den haag

Scooter Den Haag kopen bij La Souris Scooters

La Souris Scooters is al tien jaar actief binnen de scooterbranche en inmiddels een autoriteit als het gaat om scooters, scooter onderdelen en scooter accessoires in Den Haag. Onze scooters staan voor comfort en uitstraling. Al onze modellen zijn verkrijgbaar in een 25 en 45 kilometer uitvoering. Is die mooie scooter jouw droom, maar heb je er momenteel het geld niet voor? Dan is een scooterlease bij onze scooterwinkel in dat geval voor jou dé oplossing! Je koopt bij ons dan een scooter op het moment dat het je schikt en betaal je pas als het jou uitkomt. En dat al vanaf slechts € 14,50 all-in per maand. Daarbij bieden we je de mogelijkheid om een allrisk scooterverzekering af te sluiten. Meer info? Bezoek één van onze showrooms of neem contact op met onze specialisten.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter Den Haag kopen bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Service aan huis

Ik koop mijn scooter in Den Haag bij de specialist

Een E-Sourini, La Souris, Vespa, Vespelini, Piaggio of City scooter kopen? Breng dan een bezoek aan La Souris Den Haag. Naast de praktische voordelen van een scooter, biedt het ook financieel gewin. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. De scooters van La Souris Scooters voldoen altijd aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in het verbruik van brandstof.

Bekijk onze scooters