fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Schadereparatie

Heeft je scooter onverhoopt schade opgelopen? Bij La Souris ben je aan het juiste adres voor schadereparatie aan je scooter. Onze professionele en ervaren monteurs hebben ervaring met vrijwel ieder model en merk scooter en kunnen de schade in de meeste gevallen vakkundig en feilloos herstellen. Schadereparatie aan je scooter vindt altijd plaats in een van onze werkplaatsen. Je kunt de scooter naar een van onze vestigingen brengen of bij je thuis laten ophalen. In dat geval worden er €60,- voorrijkosten in rekening gebracht. Wanneer je scooter is verzekerd tegen schade, kunnen de kosten in de meeste gevallen op de verzekering worden verhaald. Is je scooter niet verzekerd tegen schade? Dan wordt in overleg met onze monteurs bekeken wat er wel of niet gerepareerd kan worden. Onze monteur zal een prijsopgave maken, waarna je zelf bepaalt welke reparaties je wilt laten uitvoeren.

Schadereparatie aan je scooter kan in de meeste gevallen in 2 tot 6 werkdagen worden uitgevoerd, afhankelijk van welke reparatie(s) nodig zijn.

Hoe werkt schadereparatie bij La Souris?

  • De beschadigde scooter wordt bij je thuis opgehaald.
  • Er wordt een schade taxatie uitgevoerd.
  • Indien de schade lager is dan € 500,- wordt er een schadeopgave naar je gestuurd, die je door kunt sturen naar je eigen verzekering. Zodra deze akkoord geeft wordt je scooter gerepareerd en teruggebracht.
  • Indien de schade hoger is dan € 500,- schakelt de verzekering een schade-expert in, waarna wordt bepaald of de scooter kan worden gerepareerd of total loss wordt verklaard.

Let op: als klant ben je er zelf voor verantwoordelijk een expert in te laten schakelen door je verzekering. Mocht je beslissen om de schade niet te laten repareren, dan brengen wij €75,- aan expertisekosten in rekening.

Schadereparatie aanvragen