fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Service aanvragen

Scooter onderhoud

Heeft je scooter onderhoud nodig? In de werkplaatsen van La Souris Scooters staan onze ervaren scooter monteurs zes dagen per week voor je klaar! Ook kun je bij ons terecht voor schadeherstel of om accessoires aan je scooter te laten toevoegen. Laat je je scooter liever aan huis repareren? Ook dat is geen probleem! Met onze mobiele werkplaats bieden wij service aan huis door heel Nederland.


Scooter reparatie

Heeft je scooter een kleine reparatie of onderhoudsbeurt nodig en wil je je scooter niet missen? Geen probleem! Onze monteur komt graag bij jou thuis langs met de mobiele werkplaats. Grotere werkzaamheden worden echter wel verricht in één van onze werkplaatsen. Je kunt je scooter door ons laten ophalen en weer terug brengen of zelf je scooter brengen en halen. Wanneer je je scooter brengt voor onderhoud of een kleine reparatie kun je er vaak op wachten, zodat je direct weer met je scooter naar huis kunt.


Garantie reparatie

De garantie geldt op technische gebreken. Defecten die worden veroorzaakt door een fabricage fout zullen worden verholpen. Garantie is niet van toepassing wanneer het product defect is ten gevolge van een reden die naar oordeel van onze technische dienst niet is terug te voeren op materiaal of fabricagefout. Service aan huis blijft alleen geldig als het onderhoud door La Souris Scooters wordt uitgevoerd. Kies je ervoor om het onderhoud bij een externe partij te laten verrichten, dan geeft dat alleen onderdelen omruil garantie.


Hoe werkt service aan huis met een onderhoudspakket?

Bij ons is het ook mogelijk onderhoudspakketten bij de scooter te bestellen, deze hebben wij in 2 varianten. Wij bieden deze aan met en zonder voorrijkosten. Zonder voorrijkosten betekend dat je ten alle tijde zelf moet zorgen dat de scooter in de winkel komt voor een onderhoudsbeurt, reparatie. Bij een garantie reparatie halen wij de scooter thuis kosteloos op mits de onderhoud netjes uitgevoerd is en je een van de 2 onderhoudspakketten hebt. Wil je toch dat wij de scooter ophalen? Dan brengen wij hiervoor €60,- voorrijkosten in rekening, ook als dit een garantie reparatie betreft. Heb je toch gekozen voor het onderhoudspakket met voorrijkosten, dan komen wij bij jou thuis de scooter repareren of ophalen om de reparatie in 1 van onze vestigingen uit te voeren en betaal je geen voorrijkosten.


Wat zijn de verschillen in de onderhoudspakketten?

Onderhoudspakket_LaSourisScooters

Plan hier je afspraak

Welke service wil je aanvragen?

Onderhoud aanvragen
Reparatie aanvragen
Schadereparatie aanvragen


LET OP: Wegens drukte in de zomermaanden kan het zijn dat het langer duurt voordat we contact met je opnemen. Nadat je aanvraag is ingediend nemen we altijd eerst contact op om een afspraak definitief in te plannen!