Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter Reparatie & Onderhoud

Service & onderhoud

Scooter reparatie of onderhoud nodig? In de werkplaatsen van La Souris Scooters staan onze ervaren viertakt monteurs zes dagen per week voor je klaar voor scooter onderhoud, scooter reparatie en taxatie van scooters.

Ook kun je bij ons terecht voor schadeherstel of om scooteraccessoires aan je scooter te laten toevoegen. Laat je je scooter liever aan huis repareren? Ook dat is geen probleem. Met onze mobiele werkplaats bieden wij service aan huis door heel Nederland.

Scooter reparaties

Heeft je scooter een kleine reparatie of onderhoudsbeurt nodig en wil je je scooter niet missen? Geen probleem! Onze monteur komt graag bij jou thuis langs met de mobiele werkplaats. Grotere werkzaamheden worden verricht in één van onze werkplaatsen.

Je kunt je scooter door ons laten ophalen en weer terug laten brengen of zelf je scooter brengen. Wanneer je je scooter brengt voor onderhoud of een kleine reparatie kun je er vaak op wachten, zodat je direct weer met je scooter naar huis kunt.

Garantie reparatie

De garantie geldt op technische gebreken. Defecten die worden veroorzaakt door een fabricage fout zullen worden verholpen. Garantie is niet van toepassing wanneer het product defect is ten gevolge van een reden die naar oordeel van onze technische dienst niet is terug te voeren op materiaal -of fabricagefout.

Service aan huis blijft alleen geldig als het onderhoud door La Souris Scooters wordt uitgevoerd. Kies je ervoor om het onderhoud bij een externe partij te laten verrichten, dan geeft dat alleen onderdelen omruil garantie.

Hoe werkt service aan huis met een onderhoudspakket

Bij ons is het ook mogelijk onderhoudspakketten bij de scooter te bestellen, deze hebben wij in 2 varianten. Wij bieden deze aan met en zonder voorrijkosten. Zonder voorrijkosten betekend dat je ten alle tijde zelf moet zorgen dat de scooter in de winkel komt voor een onderhoudsbeurt, reparatie. Bij een garantie reparatie halen wij de scooter thuis kosteloos op mits de onderhoud netjes uitgevoerd is en je een van de 2 onderhoudspakketten hebt. Wil je toch dat wij de scooter ophalen? Dan brengen wij hiervoor €60,- voorrijkosten in rekening, betreft het een garantie reparatie dan brengen wij €30,- voorrijkosten in rekening. Heb je toch gekozen voor het onderhoudspakket met voorrijkosten, dan komen wij bij jou thuis de scooter repareren of ophalen om de reparatie in 1 van onze vestigingen uit te voeren en betaal je geen voorrijkosten.

Wat zijn de verschillen in de onderhoudspakketten?

Onderhoudspakket met voorrijkosten: 
Garantie reparatie, je betaalt geen voorrijkosten (tot het bestelde aantal kilometers)
Onderhoud, je betaald geen voorrijkosten (tot het bestelde aantal kilometers)
Schade reparatie, je betaalt €60,- voorrijkosten

Onderhoudspakket zonder voorrijkosten:
Garantie reparatie
, je betaalt geen voorrijkosten (tot het bestelde aantal kilometers)
Onderhoud, je betaalt €60,- voorrijkosten
Schade reparatie, je betaalt €60,- voorrijkosten

We bieden twee soorten onderhoudspakketten met voorrijkosten aan, optie 1 met 3 onderhoudsbeurten tot 4.000 km en optie 2 met 5 onderhoudsbeurten tot 10.000 km.