fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter Limburg

Scooter Limburg kopen van de beste kwaliteit en tegen een betaalbare prijs? Dan ben je bij La Souris Scooters aan het juiste adres. Omdat wij de scooters zelf importeren vanuit China en direct aan jou verkopen, kunnen wij exclusieve en goedkope scooters aanbieden. Met ruim één miljoen inwoners is het éen van de grootste provincies van het land en daarmee is een stadsbrommer geen overbodige luxe. Met zo’n scooter kom je vrij eenvoudig van A naar B, zonder dat je veel last hebt van files, parkeerproblemen of andere obstakels. In onze collectie vind je verschillende modellen en types scooters. Zo vind je bij ons zowel sportieve als retro modellen en daarmee dus voor ieder wat wils. Een scooter Limburg kopen doe je dus bij de specialist.

Scooter limburg

Scooter Limburg kopen bij La Souris Scooters

La Souris Scooters biedt in principe voor iedere inwoner van Limburg de mogelijkheid om een scooter naar wens te kopen. Maar is die mooie stadsbrommer jouw droom, maar heb je er op nu de financiële mogelijkheden niet voor? Dan is een scooterlease voor jou dé oplossing! In dat geval koop je bij ons een scooter op het moment dat het je schikt en betaal je pas als het jou uitkomt. En dat kan bij ons al vanaf slechts € 14,50 all-in per maand. Ook bieden we je de optie om een allrisk scooterverzekering af te sluiten voor je nieuwste aanwinst. Omdat je natuurlijk lang wilt genieten van je scooter, wil je wél een brommer kopen of leasen die bij je past. Je krijgt bij onze vestigingen altijd een persoonlijk en gedegen advies en kun je altijd een gratis proefrit maken!

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter Limburg kopen bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Uitgebreide showroom

Ik koop of lease mijn scooter bij de specialist

Een La Souris, Vespa, Sourini, Piaggio of City scooter kopen? Dat doe je bij de scooterspecialist. Naast de praktische voordelen van een scooter, biedt het ook financiële voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. De scooters van La Souris Scooters voldoen altijd aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in het verbruik van brandstof. Wacht niet langer en schaf de scooter van je dromen aan.

Bekijk onze scooters