Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter leasen bij La Souris Scooters

Droom je van een prachtige retro scooter, maar heb je er op dit moment het geld even niet voor? Een scooter leasen is dé oplossing. Steeds meer mensen kiezen voor deze aantrekkelijke manier van een scooter kopen bij La Souris. Je koopt de scooter wanneer jij wilt, en betaalt pas op het moment dat het jou uitkomt. Door onze samenwerking met Comfort Card is je scooter lease veilig en vertrouwd, en al mogelijk vanaf slechts € 0,50 per dag!

Waarom kiezen voor scooter leasen?                           

Wanneer je kiest voor een scooter leasen heb je 72 maanden de tijd om je nieuwe scooter af te betalen. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Zo bepaal je zelf de looptijd. In alle gevallen word jij direct eigenaar van de scooter. Dat betekent dat het rijplezier direct kan beginnen!

  • Aflossen in maximaal 72 maanden
  • Vast bedrag per maand
  • Vast rentepercentage over het nog openstaande bedrag
  • Boetevrij extra aflossen
  • Je bent direct eigenaar van de scooter
  • Gemakkelijk online aanvraagbaar

Hoe werkt een scooter leasen?

Je bestelt zelf een lease scooter in onze showroom of online. Bij betaling kies je voor de optie Lease (Comfort Card) en vul je het aanvraagformulier in. Wij nemen je lease aanvraag in behandeling en laten je zo snel mogelijk weten of je aanvraag is goedgekeurd. Als je aanvraag wordt geaccepteerd ontvang je een scooter lease contract welke je getekend kunt retourneren. Wordt je aanvraag afgewezen dan wordt je bestelling automatisch geannuleerd.

Scooter lease voorwaarden

Het is in veel gevallen mogelijk een scooter te leasen bij La Souris, maar er geldt wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen 18 en 72 jaar oud te zijn, je moet beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks wederkerend inkomen. Denk je dat een scooter leasen interessant is voor jou? Klik onderstaande button voor meer informatie en de complete voorwaarden van scooter lease.

Scooter leasen meer informatie