fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter leasen Utrecht

Scooter leasen Utrecht? Dat doe je bij La Souris Scooters al vanaf € 0,40 per dag! Wil je dus graag die scooter, maar heb je er nu de financiële mogelijkheden niet voor? Dan is een scooter lease bij ons dé oplossing. Deze methode is namelijk zeer interessant. Je koopt bij ons de scooter wanneer je wilt, en betaalt pas op het moment dat het jou het beste uitkomt. Door onze samenwerking met Comfort Card is jouw scooter lease veilig en vertrouwd. Wanneer je ervoor kiest om een scooter te leasen heb je 72 maanden de tijd om je nieuwe aanwinst af te betalen. Uiteraard is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Scooter leasen Utrecht regel je dus via de specialist.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter leasen Utrecht bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Aflossen in maximaal 72 maanden
  • Vast bedrag per maand
  • Direct eigenaar van de scooter
  • Boetevrij extra aflossen

scooter leasen Utrecht

Scooter leasen Utrecht bij de specialist

Bij La Souris Scooters in Utrecht begrijpen we dat een scooter kopen een enorme uitgave is. Daarvoor hebben wij een leaseplan opgesteld, zodat je toch een nieuwe scooter kunt kopen zonder het in een keer te hoeven betalen. Het is in veel gevallen mogelijk een scooter te leasen bij La Souris Scooters, maar er gelden wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen 18 en 72 jaar oud te zijn, je moet beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks wederkerend inkomen. Denk je dat een scooter leasen interessant is voor jou? Bezoek dan eens onze showroom in Utrecht voor een passend advies. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen.

Ik koop of lease mijn scooter bij La Souris Scooters

Bij ons ben je verzekerd van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs. Bij La Souris Scooters kun je terecht voor diverse scooters, van sportieve varianten tot retro modellen. Een scooter leasen Utrecht doe je dus bij de specialist.

Bekijk alle scooters