Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter leasen Rotterdam

Scooter leasen Rotterdam

Scooter leasen Rotterdam? Bij La Souris Scooters snappen we dat een scooter kopen een grote opgave is. Daarom hebben een leaseplan opgesteld, zodat je toch een nieuwe scooter kunt kopen zonder het bedrag in één keer te hoeven overmaken. Je kunt bij ons al een scooter leasen vanaf € 0,40 per dag! Indien je ervoor hebt gekozen om een scooter te leasen, heb je 72 maanden de tijd om je scooter af te betalen. Sneller afbetalen is ook mogelijk. Je kunt namelijk altijd boetevrij aflossen. Je bepaalt dus zelf de looptijd. In alle gevallen word je direct eigenaar van de scooter. Zo hoef je dus nooit meer lang te sparen. Je betaalt maandelijks een klein bedrag en rijdt meteen een gloednieuwe scooter. Scooter leasen Rotterdam doe je dus bij de specialist.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter leasen Rotterdam bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Aflossen in maximaal 72 maanden
  • Vast bedrag per maand
  • Direct eigenaar van de scooter
  • Boetevrij extra aflossen

scooter leasen Rotterdam

Scooter leasen Rotterdam bij de specialist

Je koopt bij ons de scooter wanneer je wilt, en betaalt pas op het moment dat het jou schikt. Door onze samenwerking met Comfort Card is jouw scooter lease veilig en vertrouwd. Het is in veel gevallen mogelijk een scooter te leasen bij La Souris Scooters, maar er gelden wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen 18 en 72 jaar oud te zijn, je moet beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks wederkerend inkomen. Denk je dat een scooter leasen interessant is voor jou? Bezoek dan eens onze showroom in Rotterdam voor een passend advies. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen. Onze specialisten geven je graag uitleg over voor- en nadelen van een scooter lease.

Ik koop of lease mijn scooter bij La Souris Scooters

Bij La Souris Scooters ben je verzekerd van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs. Je kunt bij onze vestigingen terecht voor diverse scooters, van sportieve varianten tot retro modellen. Een scooter leasen Rotterdam doe je dus bij de specialist. Bezoek eens onze showroom in de Havenstad om meer inspiratie op te doen.

Bekijk alle scooters