Let op! Geld lenen kost geld.

TIJDELIJK ACTIE: Profiteer nú van GRATIS verzending op alle scooters bij La Souris Scooters! De korting wordt in de winkelmand direct verrekend.

Scooter leasen Amsterdam

Scooter leasen Amsterdam? Droom je van een prachtige scooter om door de drukke hoofdstad te rijden, maar heb je er momenteel het geld niet voor? Dan is een scooter lease bij La Souris Scooters dé oplossing. Dat kan bij ons al vanaf € 0,40 per dag! Steeds meer van onze klanten kiezen voor deze interessante manier om een scooter aan te schaffen. Door onze samenwerking met Comfort Card is jouw scooter lease veilig en vertrouwd. Wanneer je ervoor kiest om een scooter te leasen, heb je 72 maanden de tijd om je nieuwste aanwinst af te betalen. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Scooter leasen Amsterdam regel je dus via de specialist.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter leasen Amsterdam bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Aflossen in maximaal 72 maanden
  • Vast bedrag per maand
  • Direct eigenaar van de scooter
  • Boetevrij extra aflossen

scooter leasen Amsterdam

Scooter leasen Amsterdam bij de specialist

Omdat het straatbeeld in de hoofdstad van het land steeds drukken word, zijn veel mensen op zoek naar een alternatieve manier om van A naar B te komen. Een scooter is dé oplossing. Is die mooie scooter jouw wens, maar heb je er op dit moment de financiële mogelijkheden niet voor? Dan is scooter lease dé ideale oplossing! Bij La Souris Scooters kan iedereen die woonachtig is in Amsterdam zijn of haar droomscooter leasen. En dat voor maar slechts € 14,50 per maand. Omdat een scooter kopen of leasen niet heel goedkoop is en je er in principe een lange periode plezier van wilt hebben, wil je uiteraard wel een scooter kopen die echt bij je past. Je krijgt bij onze vestigingen altijd een deskundig advies en kun je altijd een gratis proefrit op jouw gewenste scooter maken!

Ik koop of lease mijn scooter bij La Souris Scooters

Naast de vele praktische voordelen van een scooter in een stad als Amsterdam, biedt het ook financieel gewin. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Bij La Souris Scooters ben je verzekerd van een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit scooters voor de beste prijs. Je kunt bij onze vestiging in Amsterdam terecht voor diverse scooters, van sportieve varianten tot retro modellen.

Bekijk alle scooters