Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter kopen Roermond

Scooter kopen Roermond? Dat doe je bij La Souris. De scooters kun je bij ons kopen of leasen (betalen in termijnen). Omdat wij de Trendy Retro, Grande Retro, Vespa, Sourini, Piaggio, City en Futuro Retro scooters zelf importeren vanuit China en direct aan jou verkopen, kunnen wij deze betaalbaar en tegen de beste kwaliteit leveren. In deze grote en drukke Limburgse gemeente, met bijna 60.000 inwoners, is een scooter geen overbodige luxe. Met dit vervoersmiddel kom je eenvoudig van deur tot deur, zonder dat je veel last hebt van files, parkeerproblemen en andere obstakels. In ons prachtige assortiment vind je verschillende modellen en typen scooters. Wij hebben zowel sportieve als retro modellen scooters tot onze beschikking. Scooter kopen Roermond doe je dus bij de specialist.

Scooter kopen Roermond

Scooter kopen Roermond bij La Souris Scooters

Bij La Souris Scooters kan iedereen uit Zuid-Limburg een scooter naar wens kopen. Is die exclusieve scooter jouw grote droom, maar heb je momenteel het geld niet voor handen? Dan is het leasen van een scooter dé oplossing! Je kunt bij ons in dat geval een mooie scooter kopen en betalen op het moment dat het jou schikt. En dat kan bij ons al vanaf slechts € 14,50 per maand. Ook bieden we de mogelijkheid om een allrisk scooterverzekering af te sluiten voor je aankoop. Omdat je uiteraard veel jaren plezier van je scooter wilt hebben, wil je wel een scooter kopen of leasen die echt bij je past. Je krijgt bij onze vestigingen altijd een deskundig advies en je kunt altijd een gratis proefrit op jouw beoogde scooter maken! Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter kopen Roermond bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Service aan huis

Ik koop of lease mijn scooter bij de specialist

Wil jij een mooie scooter van La Souris kopen of leasen? Naast de praktische voordelen van een scooter in een gemeente als Roermond, biedt het ook veel financiële pluspunten. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Al onze scooters voldoen altijd aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in het verbruik van brandstof. Geïnteresseerd? Breng dan snel een bezoek aan één van onze showroom om onze scooters te bewonderen.

Bekijk onze scooters