fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter Drenthe

Scooter Drenthe kopen van de beste kwaliteit en tegen een betaalbare prijs? Dan ben je bij La Souris Scooters aan het juiste adres. Omdat wij de scooters zelf importeren vanuit China en direct aan jou verkopen, kunnen wij exclusieve en goedkope scooters aanbieden. De provincie Drenthe is dunbevolkt, maar heeft met Assen, Emmen, Meppel en Hoogeveen wél drukke steden waar een stadsbrommer geen overbodige luxe is. Met zo’n scooter kom je vrij snel van A naar B, zonder dat je veel last hebt van files, parkeerproblemen of andere obstakels. In ons assortiment vind je verschillende modellen en types scooters. Zo vind je bij ons zowel sportieve als retro modellen en daarmee dus voor ieder wat wils. Een scooter Drenthe kopen doe je dus bij de specialist.

Scooter drenthe

Scooter Drenthe kopen bij La Souris Scooters

La Souris Scooters biedt voor iedere inwoner van Drenthe de mogelijkheid om een scooter naar wens te kopen. Maar is die mooie stadsbrommer jouw droom, maar heb je er op nu het geld niet voor? Dan is een scooter leasen voor jou dé ideale oplossing! Bij een leaseconstructie koop je  een scooter op het moment dat het je uitkomst en betaal je pas als het jou schikt. En dat kan bij ons al vanaf slechts € 14,50 all-in per maand. Ook geven we je de optie om een allrisk scooterverzekering af te sluiten voor je nieuwste aanwinst. Omdat je uiteraard lang wilt genieten van je scooter, wil je wél een brommer kopen of leasen die bij je past. Je krijgt bij onze vestigingen altijd een persoonlijk en gedegen advies en kun je altijd een gratis proefrit maken!

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter Drenthe kopen bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Uitgebreide showroom

Ik koop mijn scooter in Drenthe bij de specialist

Een La Souris, Vespa, Sourini, Piaggio of City scooter kopen? Dat doe je bij de scooterspecialist. Naast de praktische voordelen van een scooter, biedt het ook financiële voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. De scooters van La Souris Scooters voldoen altijd aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in het verbruik van brandstof. Wacht niet langer en schaf de scooter van je dromen aan.

Bekijk onze scooters