fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Nieuwe trend: elektrische scooters

Qua elektrische scooter markt zien wij dat er mee vraag komt naar elektrisch vervoer en spelen hier dan ook in als bedrijf met verschillende soorten scooters waaronder ons eigen merk E-Sourini en wat nieuwe merken waar wij importeur van zijn. Merken als Niu (uit China) en Bolt (crowdfundingsmerk ontwikkeld door de TU Delft) timmeren flink aan de weg in ons land en in veel steden, waaronder Amsterdam, worden subsidies verstrekt om elektrisch rijden te promoten. En dat is niet voor niets.

Goede kwaliteit

Qua kwaliteit merken we dat de hele branche nu meegaat naar elektrisch en hierdoor een hoge kwaliteit nu wél betaalbaar wordt. Wij raden als bedrijf aan om voor een Lithium-accu te gaan welke bij de E-Sourini en de Super Soco beschikbaar zijn. Het is niet uitgesloten dat er meerdere modellen door ons geleverd gaan worden in elektrische vorm. Kortom, elektrisch rijden is de nieuwe trend in scooterland. Het biedt tenslotte veel voordelen.

Vele voordelen

Zoals aangegeven zorgt elektrisch rijden voor veel voordelen. Hieronder hebben we ze uiteengezet:

  • Subsidies;
  • Groen voor het milieu;
  • Altijd toegang tot de binnenstad gezien de aangescherpte regels van gemeentes voor vervuilende scooters;
  • Minder en dus voordeliger onderhoud;
  • Optrek snelheid is sneller als van een normale brandstof scooter.

Meer informatie

Wil je meer weten over elektrisch rijden? Of over de mogelijkheden die er zijn op dit gebied? Wij informeren je graag. Bezoek eens een van onze vestigingen of bel/mails ons.