Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 21 winkels

Sorteer

PRIJS

VERING

Type

Phatfour

Op zoek naar een PhatFour fatbike? Bestel je PhatFour fatbike eenvoudig online of kom naar één van onze 17 winkels om een proefrit te maken.

PhatFour fatbikes

De PhatFour fatbikes worden met aanzienlijk hoge kwaliteit op Nederlands terrein geboren. Hierdoor hebben de PhatFour fatbikes samen met een skai-leren zadel en dikke banden een uniek ontwerp die je niet snel ergens anders zult tegenkomen. De PhatFour elektrische bikes beschikken over vele accessoire mogelijkheden, zoals een voor- of achterrek, een kinderzitje of een telefoonhouder. Je komt dus zeker niets tekort met een PhatFour fatbike.

Geen rijbewijs, helm en verzekering nodig en geen leeftijdsbeperking

Om gebruik te maken van een e-fatbike heb je geen rijbewijs nodig, wat deze geschikt maakt voor zowel jong als oud. Er zit geen leeftijdsbeperking op deze elektrische fetsen. Daarnaast is een helm niet verplicht op deze elektrische fiets. Ook heb je op deze fatbike geen kentekenplaat en geen verzekering nodig. Zo kunnen jij en je kinderen moeiteloos op een stoere elektrische fatbike rijden.

PhatFour elektrische fietsen met dikke banden

De elektrische fietsen van PhatFour beschikken over een complete uitvoering, waardoor deze enorm snel kunnen optrekken. De brede banden behouden een stabiel tempo, wat zorgt voor een comfortabele rit. Daarnaast kun je met deze modellen moeiteloos over obstakels heen fietsen. Het digitale display dat onder andere de snelheid en de afstand toont, is ook nog eens gemakkelijk af te lezen.

Ik ben lang, kan ik op een PhatFour rijden?

De elektrische fatbikes van PhatFour zijn te verkrijgen in twee verschillende zithoogtes: 83 cm en 87 cm. Als je een langer postuur hebt, raden we je aan om een zithoogte van 87 cm aan te schaffen. Hierdoor zit je als een lang persoon comfortabeler en heb je genoeg beenruimte. De zit is speciaal gemaakt zodat je eenvoudig rechtop kan zitten.

Wat is de actieradius van een PhatFour fatbike?

De PhatFour fatbike bevat een accu met een actieradius van 35 km. Dit is voldoende om een dagje in de stad te rijden. Voor de fanatieke fietsers is er ook een accu met een actieradius van 55 km ook beschikbaar. Daarnaast is de accu ook verwisselbaar zodat je deze er gemakkelijk uit kan halen wanneer deze leeg is.

Kan je met twee personen op een fatbike van PhatFour?

Bij de aankoop van een PhatFour elektrische fatbike kun je een keuze maken uit twee verschillende zadels. Wanneer je graag met twee personen een rit wil maken, is het mogelijk om een model te kiezen met een tweepersoons zadel. Ideaal als je samen een dagje wilt gaan touren.

Is er een alternatief voor een PhatFour fatbike?

La Souris heeft een groot assortiment elektrische fatbikes met het eigen topmodel de Don Souris Capo en de La Souris CrossBoss

Beoordeling door klanten: 3,8 van 5 - 4.187 beoordelingen