Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 17 winkels


Hoofdkantoor La Souris

Dit is het hoofdkantoor van La Souris. Wij hebben hier géén fysieke winkel en ontvangen hier dus ook geen klanten. Klanten zijn van harte welkom in één van onze winkels.

Als je op zoek bent naar een goede scooterwinkel in Doetinchem, dan ben je op zoek naar de scooterwinkel van La Souris. Bij onze winkel ben je aan het juiste adres voor een ruim aanbod aan scherp geprijsde scooters van uitstekende kwaliteit. Onze winkel in Doetinchem staat al jaren bekend om hun vriendelijke personeel en uitstekende serviceverlening. Onze scooterwinkel is gevestigd aan de Dr. Huber Noodtstraat 2D te Doetinchem. Onze medewerkers heten je van harte welkom om ons ruime scooter aanbod te bekijken in onze prachtige showroom.

Bij La Souris bieden wij scooters aan van verschillende merken. Niet alleen verkopen wij veel scooters van ons eigen merk La Souris. Ook vind je in ons assortiment scooters van andere merken waaronder SYM, Peugeot, Piaggio, Super Soco en Vespa. Bekijk snel ons scooter aanbod en kijk welke scooter het best bij jou past. 


Ben je op zoek naar accessoires voor je scooter? Ook daarvoor kun je bij La Souris terecht. We hebben een ruim accessoires assortiment waaronder verschillende windschermen, topkoffers, valbeugels, zadels, opvoersets, bijzondere verlichting en nog veel meer. Ben je op zoek naar beschermingsartikelen zoals een helm of handschoenen? Kom gerust langs in één van onze winkels om ons ruime aanbod aan accessoires en overige artikelen te bekijken. 


Is uw scooter toe aan onderhoud? Bij onze winkels hebben we een eigen werkplaats met ervaren scootermonteurs die jouw scooter graag onder handen nemen. Zij helpen je graag met het tijdig uitvoeren van onderhoud aan de scooter. Is je scooter stuk? Ook voor reparaties van scooters ben je bij La Souris aan het juiste adres. Onze onderhoudsbeurten en reparaties worden altijd op een eerlijke wijze uitgevoerd. Jouw scooter is bij La Souris in goede handen. 


Een afspraak inplannen voor onderhoud of reparatie van je scooter kan via onze website. Ga naar service aanvragen en geef aan dat je de onderhoud of reparatie uit wilt laten voeren bij één van onze winkels. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Wil je liever dat de onderhoud of reparatie aan huis uitgevoerd wordt? Ook dit is mogelijk bij La Souris. 

Onze medewerkers van La Souris staan uw graag te woord en helpen u graag met het uitzoeken van uw toekomstige scooter.


Disclaimer: vanwege de huidige ontwikkelingen omtrent het Coronavirus is het bezoeken van onze winkels uitsluitend mogelijk op afspraak. U kunt bij ons nog gewoon terecht voor een proefrit, het bestellen van uw scooter, onderhoud en reparatie aan uw scooter. Neem gerust contact op met één van onze winkels.

Beoordeling door klanten: 4,2 van 5 - 2.898 beoordelingen