Sinterklaas - pakjes deals!

Elektrische Fietsen

De elektrische fietsen van het populaire Nederlandse merk La Souris. La Souris heeft een mooi assortiment aan e-bikes, zo is er altijd een elektrische fiets die bij jou past. Bekijk ze allemaal en vind jouw perfecte e-bike!

Wat is een elektrische fiets?
Een elektrische fiets wordt ook vaak aangeduid als e-bike of e bike. De correcte naam is e-bike of elektrische fiets. Een e-bike is een fiets met extra elektrische ondersteuning. Wanneer je begint met trappen bepaalt een sensor de mate van ondersteuning. De sensor geeft aan de motor door hoeveel efficiënte ondersteuning geleverd moet worden. 

Elektrische trapondersteuning wordt geboden door middel van een voorwiel-, midden- of achterwielmotor. De plaatsing van de motor kan per fiets verschillen: in het voorwiel, achterwiel en in het midden bij de trappers.

 

Wat zijn de voordelen van een elektrische fiets?
Elektrische fietsen hebben meerdere voordelen ten opzichte van traditionele fietsen. Denk aan het fietsen zonder zware inspanning. Bezweet op werk of school aankomen is met een e-bike verleden tijd. Daarnaast zijn elektrische fietsen een goed alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Ze zijn daarbij ook eenvoudiger te parkeren. Elektrische fietsen zijn comfortabele en betrouwbare e-bikes en zijn zeer geschikt voor dagelijks ritjes. Naar school, werk of even boodschappen doen: het gaat allemaal nét iets makkelijker.

 

La Souris al 12 jaar een begrip in de rijwielbranche
Fietsen is voor ons Nederlanders een groot en welbekend begrip. De fiets is een essentieel onderdeel van het dagelijkse leven. Het populaire merk La Souris maakt al ruim 12 jaar deel uit van de wijrielbranche. Wij verkopen ook fietsen die daar perfect op aansluiten: zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Met een La Souris fiets mag je gezien worden!

Persoonlijk fietsadvies nodig? Kom naar één van onze winkels in Nederland of neem contact op met de klantenservice. Je kunt zonder afspraak binnenlopen bij alle winkels en dan staat er altijd iemand voor je klaar om jou te helpen. Deze adviseur beantwoordt al je vragen over bijvoorbeeld de ideale framemaat of welke elektrische fiets bij je past.