Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 20 winkels
Innotec Spray Shine Polish (500ML)
Innotec Spray Shine Polish (500ML)

Innotec Spray Shine Polish (500ML)

Olie-, Smeer- & Onderhoudsmiddelen

€ 16,95
- EAN 8785254674550
levering uit eigen voorraad, binnen 1-3 werkdagen.
  • Originele onderdelen

Innotec Spray Shine Polish (500ML)

Spray Shine Polish is een hoogwaardig glansmiddel met unieke eigenschappen. Speciaal geschikt voor het snel verfraaien van uw scooter of fiets.

Spray Shine Polish bevat geen krijt en zal daardoor niet wit uitslaan op ongelakte kunststofdelen. Sterker nog, ook deze delen zullen weer van een mooie, egaal glanzende en beschermende laag worden voorzien. Door de unieke samenstelling van het product laat het geen vlekken of vette film achter op de behandelde delen.

Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat nagenoeg alle oppervlakken, zoals spiegelglas, PMMA, chroom, kunststoffen en uiteraard gelakte oppervlakken probleemloos met één product behandeld kunnen worden. Zodoende is Spray Shine Polish het ideale product om een voertuig snel, gemakkelijk en toch efficiënt te verfraaien en te beschermen.

Spray Shine Polish heeft een relatief hoog percentage werkzame bestanddelen, waardoor het slechts in dunne lagen aangebracht hoeft te worden.

Door de aerosolverpakking is Spray Shine Polish zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk toepasbaar. Ook het uitpoetsen is zeer gemakkelijk, omdat het product zich moeiteloos laat verwerken. Hierdoor zijn ook de vele moeilijk bereikbare plaatsen zeer goed te behandelen.


SpecificatiesGeschikt voor

Geschikt voor alle scooters.

Beoordeling door klanten: 4,1 van 5 - 3.620 beoordelingen