Laagste prijsgarantie Bezorging & service aan huis 21 winkels
Repaplast Plastic Fix

Repaplast Plastic Fix

Bevestigingsmaterialen

€ 49,95
- EAN 8785254737255
levering uit eigen voorraad, binnen 1-3 werkdagen.
  • Originele onderdelen

Repaplast Plastic Fix

Plastic Fix is een extreem snelle, transparante 2-componenten reparatielijm, speciaal ontwikkeld voor kleine reparaties van nagenoeg alle kunststoffen.

Door zijn speciale samenstelling maakt Plastic Fix extreem snelle verlijmingen mogelijk op nagenoeg alle kunststoffen. Plastic Fix is de perfecte oplossing voor de automotive industrie, waar het vaak wenselijk is om iets snel en vakkundig te kunnen verlijmen.

Dankzij een aantal unieke eigenschappen maakt Plastic Fix het mogelijk om kunststof delen te verlijmen waarop zeer moeilijk een goede verbinding te realiseren is. Reparaties die normaal veel tijd in beslag nemen, kunnen met Plastic Fix in een handomdraai vakkundig worden uitgevoerd.

Klemmen is slechts kortstondig of helemaal niet meer nodig. Dit maakt Plastic Fix uitermate geschikt voor snelle reparaties en alle soorten noodreparaties. Dankzij het goede standvermogen en de optimale open tijd is het product ook perfect geschikt voor verticale reparaties.

Door de unieke samenstelling van Plastic Fix zal een eventuele aansluitvoeg de kleur van het verlijmde deel aannemen en niet wit uitslaan.

Door de verpakking in een handige duokoker en met behulp van de Mixer Gun is Plastic Fix eenvoudig in gebruik en zeer nauwkeurig te doseren. De speciale Innotec Mixer Nozzle zorgt steeds voor de juiste mengverhouding en voorkomt bovendien het uitharden van het restant in de koker. Hierdoor is ook een reeds aangebroken koker Plastic Fix nog lang houdbaar.


SpecificatiesGeschikt voor

Geschikt voor alle scooters.

Beoordeling door klanten: 4,0 van 5 - 4.646 beoordelingen