fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Zakelijke klanten

Een scooter kopen en gebruiken als reclamemiddel voor je bedrijf? De scooters van La Souris zijn uitstekend in te zetten voor je bedrijf. Laat jezelf of je personeel stijlvol en snel naar je bestemming vervoeren zonder parkeerproblemen of files! Zakelijk scooter rijden wordt steeds populairder.

Waarom een bedrijfsscooter?

  • Goedkoop alternatief voor de auto; in onderhoud, verbruik, verzekering, (wegen)belasting en aanschaf.
  • In de stad ben je sneller dan met de auto; geen last van files.
  • Geen parkeerkosten en altijd een parkeerplaats.
  • Lage afschrijving.
  • De scooter valt zeker op!

Wacht niet langer en bestel jouw unieke bedrijfsscooter!

De scooter kan bestickerd worden met je bedrijfslogo en informatie. Of wat te denken van een scooter in de kleuren van je bedrijf?!

Hoe werkt het om zakelijk een scooter te kopen?

De scooter wordt tenaamgesteld op het bedrijf en geleverd met een officiële BTW factuur. Je kunt gebruikmaken van een aantal interessante fiscale mogelijkheden. Uiteraard heb je recht op 21 procent BTW-aftrek. Daarnaast zijn alle kilometers vrij en betaal je geen BPM. Verder is ook de aanschaf van benodigde kleding binnen redelijke grenzen aftrekbaar. Denk bijvoorbeeld aan een helm.

Met de aanschaf van een zakelijke scooter heb je een zeer lage CO2-uitstoot. Hiermee kom je al snel in aanmerking voor kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.

Wanneer je interesse hebt in een scooter van de zaak kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij ontvangen graag de volgende informatie: om welk type scooter gaat het, hoeveel exemplaren heb je nodig en welke accessoires wens je op de zakelijke scooter. Stuur een mail naar info@lasourisscooters.nl en je ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat.

Winacties met een scooter als prijs

La Souris levert regelmatig een retro scooter als prijs voor een leuke winactie. Zo stelden wij eerder scooters ter beschikking voor diverse winacties bij Albert Heijn en leverden we een mat-roze scooter voor een winactie van het wodka merk Trojka. Ook een winactie organiseren met een scooter als hoofdprijs? Stuur een e-email naar info@lasourisscooters.nl, of neem telefonisch contact op (085 – 0653150) voor meer informatie.