Let op! Geld lenen kost geld.

TIJDELIJK ACTIE: Profiteer nú van GRATIS verzending op alle scooters bij La Souris Scooters! De korting wordt in de winkelmand direct verrekend.

Waarom kiezen voor een Vespa look a like?

vespa look a likeDe klassieke Vespa scooter is nog steeds erg populair. Toch vinden veel mensen dit type scooter erg duur. Dat komt deels door de kwaliteit en het design, en de productie die grotendeels in Europa plaatsvindt. De merknaam speelt uiteraard een rol. Daarom zijn er Vespa look i like scooters op de markt gebracht die veel minder kosten. Maar zijn deze scooters net zo goed als Vespa scooters? Of kun je beter geen Vespa look i like aanschaffen? La Souris geeft de antwoorden.

Waarom een Vespa look a like?

Een Vespa look a like lijkt uiteraard erg veel op de originele versie van dit type scooter. Hieronder worden de voordelen van een Vespa look a like uiteengezet.

  • Opvallend lage prijs
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Veel onderdelen en accessoires verkrijgbaar
  • Veel modellen en variatie

Waarom deze scooters zo goedkoop zijn

Er wordt vaak gedacht dat de prijzen van Vespa look i like scooters zo laag zijn vanwege de lage kwaliteit. Dat is niet waar. Vespa look i like scooters worden in grote aantallen geproduceerd in China waar de productiekosten lager liggen. De grote volume maakt goedkoop produceren mogelijk. De importeur geeft soms wat afwijkende specificaties maar grotendeels zijn deze scooters gelijk aan elkaar.

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Vespa look a like? Of wil je precies weten wat de verschillen zijn tussen de originele Vespa scooter en de look a like-versie? Vraag het onze adviseurs. Zij kunnen je écht alles vertellen over de mogelijkheden en opties.