Let op! Geld lenen kost geld.

Voordelen elektrische scooter

Voordelen elektrische scooter. De elektrische scooter, ook wel E-scooter genoemd, wint terrein aan populariteit. En dat is niet voor niets. Elektrisch rijden is namelijk een schone manier van vervoer en kent een aantal interessante voordelen. Vooral in de stad, waar al veel luchtvervuiling aanwezig is, is de scooter die rijdt op elektriciteit een uitkomst. Herrie en stankoverlast is niet aan de orde en je spaart tegelijkertijd een hoop kosten uit. Bij La Souris Scooters kun je terecht voor een ruim assortiment elektrische scooters. Doordat wij de E-scooters van topmerken als E-Sourini, Niu, Super SOCO, Kymco en Lifan zelf importeren en direct aan jou verkopen, zonder tussenkomst van een dure scooter dealer, kunnen wij betaalbare elektrische scooters leveren van hoge kwaliteit. Om die reden kunnen je dan ook de laagste prijs garanderen! Droom jij ook van een Elektrische scooter, maar heb je er momenteel het geld niet voor? Dan is een scooter op elektriciteit leasen dé oplossing. Je kunt een Elektrische scooter kopen en betalen op het moment dat het uitkomt. Profiteer ook van de voordelen elektrische scooter.

voordelen elektrische scooter

Voordelen elektrische scooter bij La Souris Scooters

Zoals aangegeven brengt het rijden op een elektrische scooter veel voordelen met zich mee: een E-scooter hoeft niet gestart te worden omdat de motor altijd klaar is voor gebruik. Als je geen gas geeft is de motor uit. Om die reden kost het ook geen brandstof als je stil staat. In tegenstelling tot een elektromotor kent een verbrandingsmotor wél onderhoud. Er zijn veel minder bewegende onderdelen en daardoor is de elektromotor vele malen betrouwbaarder. Het enige onderhoud zijn in feite de remmen, banden en accu. Wanneer je de elektriciteit ook als brandstof ziet, dan merk je dat elektrisch rijden toch goedkoper is. Benzine is namelijk duurder dan elektriciteit. Verder worden er in veel grote steden subsidies verleend om het gebruik van elektrisch rijden te promoten. Bij La Souris Scooters heb je verder de garantie van een snelle en betrouwbare service. Wij proberen onze dienstverlening continue te analyseren en te verbeteren. Ook qua prijs zijn we scherp; we leveren de elektrische scooter tegen een zeer gunstige prijs en bezorgen hem door heel Nederland zelfs gratis aan huis!

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een elektrische kopen bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit E-scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Service aan huis

Ik koop mijn elektrische scooter bij de specialist

Naast de praktische voordelen van een elektrische scooter, biedt het ook financiële voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. De elektrische scooters van La Souris Scooters voldoen altijd aan de strenge Europese richtlijnen. Denk je dat een scooter kopen interessant is voor jou? Bezoek dan eens één van onze vestigingen voor een passend advies. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen.

Bekijk onze scooters