fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Scooterverzekering

unigarant_logo

Scooterverzekering afsluiten? Dat kan. Bij La Souris Scooters sluit je direct en eenvoudig een verzekering voor jouw scooter af. Wij werken samen met verzekeraar Unigarant, waarmee we scherpe prijzen en een zeer grote dekking kunnen garanderen. Via onderstaand formulier kun je direct een scooterverzekering aanvragen bij Unigarant. Je ontvangt direct een prijsopgave en zodra jij akkoord gaat, wordt je scooterverzekering direct in behandeling genomen. Dit werkt heel eenvoudig en snel. Je scooter is direct verzekerd.

Unigarant scooterverzekering aanvragen

Voordelen van een Unigarant scooterverzekering

Bij diefstal en totaalverlies van je scooter in het eerste jaar, krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Dit is zelfs verlengbaar tot 3 jaar. Daarnaast heb je met een Unigarant scooterverzekering:

 • ruime keuze aan aanvullende dekkingen;
 • no-claimkorting tot wel 75%;
 • pechhulp voor onderweg;
 • keuze uit 4 verschillende basisdekkingen;
 • eigen risico van slechts €125,-.

Let op: de premie van de verzekering is gebaseerd op de leeftijd van de bestuurder van de bromfiets. Rijdt er behalve jijzelf ook een ander op jouw bromfiets en is deze bestuurder jonger dan 25 jaar? Vermeld deze bestuurder dan als hoofdbestuurder. Doe je dit niet, dan is schade aan of met jouw bromfiets veroorzaakt door deze jongere bestuurder niet verzekerd.

Premie gespreid betalen

Het is mogelijk je premie gespreid te betalen. Je betaalt hiervoor een kleine toeslag. De premie wordt dan automatisch geïncasseerd.

Basisdekkingen

Je hebt keuze uit 4 verschillende basisdekkingen:

 • WA (alleen wettelijke aansprakelijkheid)
 • WA + diefstal
 • WA + aanrijding
 • WA + diefstal en aanrijding (allrisk)

WA (alleen wettelijke aansprakelijkheid)

De WA basisdekking vergoedt de schade die jij aan een ander toebrengt. De Wettelijke Aansprakelijkheid is wettelijk verplicht voor iedereen die op een scooter, snorfiets of bromfiets rijdt.

WA + diefstal

Bij deze dekking ben je verzekerd tegen diefstal van jouw tweewieler of eventuele accessoires. Daarnaast ben je ook verzekerd in de volgende gevallen:

 • Schade door poging tot diefstal
 • Schade als gevolg van joyriding
 • Schade door brand en storm

WA + aanrijding

Met deze dekking is jouw brom- of snorfiets verzekerd tegen schade door aanrijding, vallen, vandalisme, brand en storm. Ook de schade aan jouw kleding en helm is verzekerd tot € 350,-.

WA + diefstal + aanrijding (allrisk)

Dit is de meest complete basisdekking. Hierbij ben je verzekerd tegen diefstal en beschadiging.

Aanvullende dekkingen

Unigarant scooterverzekering biedt een ruime keuze aan aanvullende dekkingen: Verhaalrechtsbijstand, Drie jaar aanschafwaarde Garantie, Ongevallen voor Opzittenden, Eigen Risico en Unigarant Pechhulp.

Verhaalrechtsbijstand

Ontstaat er tijdens het rijden op je tweewieler (letsel)schade door de schuld van iemand anders? Unigarant zorgt er dan voor dat deze schade wordt verhaald op de aansprakelijke verkeersdeelnemer.

Drie jaar Aanschafwaardegarantie

Indien je allrisk verzekerd bent wordt bij diefstal en totaalverlies in het eerste jaar van de verzekering, jouw aankoopbedrag volledig vergoed. Met de drie jaar aanschafwaardegarantie ben je maar liefst drie jaar verzekerd van jouw aankoopbedrag.

Ongevallen voor Opzittenden

Met de unieke dekking zekerheid voor opzittenden vergoedt Unigarant de werkelijk geleden schade tot maximaal € 100.000,-, zoals:

 • Vergoedingen van medische behandeling (kosten die niet worden uitgekeerd door jouw zorgverzekering).
 • Verlies van inkomen.
 • Kosten van aanpassingen bij invaliditeit.

Daarnaast is ook je kleding, helm en bagage verzekerd tot € 750,-.
Bij overlijden ontvangen jouw nabestaanden € 3.000,-.

Eigen Risico

Voor schade aan de scooter geldt een standaard eigen risico van €125,-. Je kunt ervoor kiezen om geen eigen risico te hebben. Je kunt ook jouw eigen risico verhogen tot €350,-. Hierbij betaal je minder premie.

Unigarant Pechhulp

Unigarant Pechhulp biedt de prettige zekerheid die je snel en veilig weer op weg helpt bij scooterpech. Je hebt gedurende de looptijd van de verzekering recht op:

 • Kosteloze reparatie bij pech onderweg (exclusief onderdelen).
 • Gratis vervoer van jezelf en jouw brom- of snorfiets als reparatie onderweg niet mogelijk is.

Unigarant Pechhulp wordt uitgevoerd door de ANWB.