Bekijk hier onze corona maatregelen
Super Soco CU-X Ducati Limited Edition • Ducati Red
Super Soco CU-X Ducati Limited Edition • Ducati Red (1) Super Soco CU-X Ducati Limited Edition • Ducati Red (2) Super Soco CU-X Ducati Limited Edition • Ducati Red (3) Super Soco CU-X Ducati Limited Edition • Ducati Red (4)

Super Soco

CU-X Ducati Limited Edition

€ 3199,- € 3099,- je bespaart 100,-
of 3x € 1.063,99 zonder rente via 
Het eerste deel direct via iDEAL, het tweede en derde deel betaalt u na 30 en 60 dagen.

Kleur: Ducati Red

  • Super Soco • CU-X Ducati Limited Edition • Ducati Red
direct leverbaar uit eigen voorraad

Super Soco CU-X Ducati Limited Edition

De Super SOCO CU-X Ducati Limited Edition is een speciale versie van de nieuwste elektrische scooter van het merk Super SOCO, in samenwerking met het populaire Italiaanse merk Ducati. De Super SOCO CU-X Ducati Limited Edition is speciaal ontworpen voor het race team van Ducati en ter beschikking gesteld voor fans. Het model is uitgerust met de beste en nieuwste technologieën van deze tijd. De Super SOCO CU-X Ducati Limited Edition biedt veel nieuwe innovaties, waaronder een hoge resolutie dashboard, een U-vormig LED verlichtingsunit en een USB docking station. Daarnaast is de Ducati Limited Edition uitgerust met een Full HD front camera voorzien van nachtvizier, dat door middel van een G-sensor automatisch de camera activeert én communiceert met een smart phone om video's naar deze mobiele telefoon te verzenden.

De Super SOCO CU-X Ducati Limited Edition is voorzien van:


Compact en wendbaar
De populaire La Souris Super SOCO CU-X Ducati Limited Edition is een compacte en wendbare scooter. Opstappen en opbergen gaat zeer éénvoudig. Niet alleen binnen de stad zul je ervaren dat het een fijne scooter is om op te rijden, maar ook op lange rechte wegen buiten de stad.


100% elektrisch
De Super SOCO CU-X Ducati Limited Edition is 100% elektrisch. Er is geen verbranding, dus ook geen uitstoot. Super milieuvriendelijk dus. De BOSCH electromotor heeft een vermogen van 2,7kW. Tevens is het koppel vele malen hoger, zodat je ook met twee personen eenvoudig optrekt. 


Top it up!
De Super SOCO CU-X Ducati Limited Edition is geschikt voor elk type bestuurder en is voorzien van uitklapbare side steps voor een passagier.


Opbergruimte
Er zijn verschillende accessoires mogelijk op de Super SOCO CU-X Ducati Limited Edition scooter tegen betaalbare prijzen. Bij elke accessoire vind je de prijs, deze wordt bij het totaalbedrag opgeteld. Veel gekozen accessoires zijn bijvoorbeeld handschoenen of een speciale opvoerset. Denk ook aan een ART goedgekeurd kettingslot welke bij een WA+ Diefstal Verzekering verplicht is. La Souris biedt ook de mogelijkheid om een regenhoes en eventuele helm erbij te kopen. Bluetooth- en camera optie is exclusief.

 

  *De exacte actieradius is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de buiten temperatuur, snelheid en rijstijl. Actieradius wordt weergegeven, en is getest, op basis van een snorvoertuig (25 km/h) en een bromfiets (45 km/h).
** Wanneer de scooter is opgevoerd, kan dit nadelige gevolgen hebben voor de actieradius. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

specificaties

Voorband 12 inch
Achterband 12 inch
Motor Accu Lithium
Remmen voor Schijf ABS
Remmen achter Schijf ABS

andere klanten bekeken ook

reviews

algemene beoordeling
8.7
(507 reviews)