fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Spaarplan La Souris

Is een prachtige scooter jouw droom, maar heb je er op dit moment het geld niet voor? Doe dan mee met het La Souris Spaarplan! In een paar maanden werk je efficiënt toe naar jouw spaardoel; die prachtige scooter.

We helpen je graag om jouw spaardoel te bereiken. Bij La Souris adviseren we je dan ook om automatisch te gaan sparen. Door iedere maand automatisch een bedrag over te maken naar onze spaarrekening, spaar je zonder dat je het doorhebt. Je wordt tenslotte niet in de verleiding gebracht om dit geld voor iets anders te gebruiken. Zo wordt jouw spaarplan een groot succes.

Maar dat is niet het enige. Als jij een spaarplan bij ons afsluit, is de eerste onderhoudsbeurt aan jouw scooter voor jou gratis. Die krijg je dus van ons! Dus je spaart voor jouw gewenste einddoel zonder dat je het erg gaat merken, én je krijgt nog een voordeel ook. Dat wil jij toch ook?

Vraag nu een La Souris Spaarplan aan! Een spaarplan is voor iedereen persoonlijk. Ieder persoon heeft namelijk een ander spaardoel, andere inkomsten en andere uitgaven. Daarom gaan we graag persoonlijk met je in gesprek om een spaarplan op maat voor jou te maken. Zo weet je zeker dat je op een verantwoorde wijze voor jouw scooter gaat sparen!

Al heel lang wil ik een scooter, en ik weet ook precies welke ik straks ga kopen. Omdat ik nog geen 16 jaar oud ben, moet ik nog wachten. De scooter is best duur en deze kan ik niet alleen betalen van het geld dat ik verdien met mijn krantenwijk. Toen ik een paar maand geleden bij La Souris in de showroom was, werd ik gewezen op het spaarplan dat ze daar hebben. Nu leg ik al een tijdje elke maand geld opzij en kan ik mijn scooter al bijna kopen! Ik hoef niet eens heel veel op de rekening te storten, je merkt het amper. Een medewerker stuurt mij elke maand een overzicht, zodat ik precies weet hoelang ik nog moet sparen. Ik vind het echt een goed plan!”

Freek Jansen – 15 jaar oud, scholier, Wehl

Wil je graag tips om te sparen?

Bekijk onze spaartips

Ik wil een spaarplan

Vul a.u.b. de velden die verplicht zijn volledig in *

Jouw gegevens zijn bij ons in goede handen.