fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter reparatie

Scooter reparatie nodig? Dan ben je bij La Souris Scooters aan het juist adres. In de werkplaatsen van La Souris staan onze ervaren 4-takt monteurs 6 dagen per week voor je klaar om onderhoud aan je scooter uit te voeren. De kosten zijn afhankelijk van wat er gerepareerd moet worden. Vaak kunnen we je van te voren een goede prijsindicatie geven. Heeft je scooter een kleine reparatie nodig, dan kan onze monteur deze vaak direct uitvoeren, terwijl jij rustig een kopje koffie drinkt in onze showroom.Via onderstaande button kun je direct een scooter reparatie aanvragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in om vertraging te voorkomen.

 

Reparatie scooter aanvragen

 

Scooter reparatie aan huis

In 90% van de gevallen kunnen wij de scooter reparatie op locatie uitvoeren. Onze monteur komt graag bij je thuis langs met onze mobiele werkplaats. Wij doen reparatie aan huis door heel Nederland. Hiervoor worden €60,- voorrijkosten in rekening gebracht. Wordt de reparatie uitgevoerd in combinatie met een onderhoudsbeurt aan huis of heb je een onderhoudspakket met voorrijkosten, dan betaal je geen extra voorrijkosten. In het geval van grotere werkzaamheden, wordt de scooter meegenomen naar onze werkplaats zodat de reparatie daar kan worden uitgevoerd.

Garantie reparatie

Is je scooter toe aan een reparatie en valt deze binnen de garantie? Wanneer je een onderhoudspakket met voorrijkosten hebt gekozen worden er geen voorrijkosten in rekening gebracht tot het aantal kilometers waar je voor gekozen hebt. Heb je geen onderhoudspakket en valt de reparatie binnen de garantie dan betaal je €60,- voorrijkosten. Wanneer je voor een onderhoudspakket zonder voorrijkosten hebt gekozen betaal je dus wel 60,- voorrijkosten. Heb je de scooter opgehaald in een van onze vestigingen, dan kun je de scooter zelf komen brengen voor de reparatie. Wil je de reparatie in dat geval toch aan huis laten uitvoeren, of wil je de scooter door ons laten ophalen, dan worden er €60,- voorrijkosten in rekening gebracht.