fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Scooterwinkel

Scooterwinkel aan het zoeken waar je de hoogste kwaliteit scooters kunt kopen? Dan ben je bij La Souris Scooters aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment scooters, accessoires en onderdelen. Omdat wij deze exclusieve scooters zelf importeren vanuit China en direct aan jou verkopen, kunnen wij ze goedkoop aanbieden. Met zo’n scooter, uiteraard van beste merken, kom je vrij eenvoudig van A naar B, zonder dat je veel last hebt van files, parkeerproblemen of andere obstakels. In onze uitgebreide showrooms vind je verschillende modellen en types scooters. Zo hebben wij zowel sportieve als retro modellen en daarmee dus voor ieder wat wils. La Souris Scooters is dus dé scooterwinkel voor de mooiste scooters en accessoires.

Scooterwinkel

Scooter kopen bij de scooterwinkel

La Souris Scooters is al jaren actief binnen de scooterbranche en inmiddels een autoriteit als het gaat om het aanbieden van de beste scooters, scooter onderdelen en scooter accessoires. Is die prachtige scooter jouw droom, maar heb je er nu het geld niet voor beschikbaar? Dan is een scooterlease bij de scooterwinkel voor jou dé oplossing! In dat geval koop je bij ons een scooter op het moment dat het je uitkomt en betaal je pas als het jou schikt. En dat al vanaf slechts € 14,50 all-in per maand. Tevens bieden we je de optie om een allrisk scooterverzekering af te sluiten. Omdat je natuurlijk lang wilt genieten van je scooter, wil je wél een scooter kopen of leasen die bij je past. Je krijgt bij al onze vestigingen altijd een persoonlijk en gedegen advies en kun je altijd een gratis proefrit maken!

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter kopen bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Uitgebreide showroom

Ik koop of lease mijn scooter bij de specialist

Een La Souris, Vespa, Sourini, Piaggio of City scooter kopen? Dat doe je bij dé scooterwinkel: La Souris. Met vier vestigingen in het hele land zijn wij eenvoudig te bereiken. Naast de praktische voordelen van een scooter, biedt het ook financiële voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. De scooters van La Souris Scooters voldoen altijd aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in het verbruik van brandstof.

Bekijk onze scooters