Let op! Geld lenen kost geld.

Scooterwinkel Amsterdam

Scooterwinkel Amsterdam aan het zoeken waar je de hoogste kwaliteit scooters kunt kopen? Dan ben je bij La Souris Scooters aan het juiste adres. In onze winkel in de hoofdstad vind je namelijk een ruim assortiment scooters, accessoires en onderdelen. Omdat wij deze exclusieve scooters zelf importeren vanuit China en direct aan jou verkopen, kunnen wij ze goedkoop aanbieden. Met zo’n scooter, uiteraard van de A-merken, kom je vrij eenvoudig van A naar B, zonder dat je veel last hebt van files, parkeerproblemen of andere obstakels in de hoofdstad. In onze uitgebreide showroom vind je verschillende modellen en types scooters. Zo hebben wij zowel sportieve als retro modellen en daarmee dus voor ieder wat wils. La Souris Scooters is dus dé scooterwinkel Amsterdam.

Scooterwinkel Amsterdam

Scooter kopen bij scooterwinkel Amsterdam

La Souris Scooters is al jaren actief binnen de scooterbranche. We mogen ons inmiddels een autoriteit noemen als het gaat om het aanbieden van de beste scooters, scooter onderdelen en scooter accessoires. Is die prachtige scooter jouw droom, maar heb je er nu het geld niet voor beschikbaar? Dan is een scooterlease bij La Souris Amsterdam voor jou dé oplossing! In dat geval koop je bij ons een scooter op het moment dat het je uitkomt en betaal je pas als het jou schikt. En dat al vanaf slechts € 14,50 all-in per maand. Omdat je natuurlijk lang wilt genieten van je scooter, wil je wél een scooter kopen of leasen die bij je past. Je krijgt bij onze vestiging altijd een persoonlijk en gedegen advies en kun je altijd een gratis proefrit maken!

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter kopen bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Uitgebreide showroom

Ik koop mijn scooter bij de specialist

Een La Souris, Vespa, Sourini, Piaggio of City scooter kopen? Dat doe je bij dé scooterwinkel: La Souris. Met een vestiging in Amsterdam zijn wij eenvoudig te bereiken. Naast de praktische voordelen van een scooter, biedt het ook financiële voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. De scooters van La Souris Scooters voldoen altijd aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in het verbruik van brandstof.

Bekijk onze scooters