NIEUW: La Souris Eindhoven 7 dgn per week open!

Sorteer

Filter

Merk

Motor

Kleurstelling

Kleur

Snelheid

La Souris

Peugeot

Piaggio

Super Soco

SYM

Vespa

Scooters

Wil jij een kwalitatieve goede, maar goedkope scooter kopen? Goed nieuws, want hier ben je absoluut aan het juiste adres. Bij La Souris importeren wij scooters direct en verkopen wij dus zonder tussenkomst van een scooterdealer.

Passie voor scooters

Bij La Souris hebben we een ware passie voor scooters die van topkwaliteit, zuinig én betrouwbaar zijn. Onze verschillende modellen, van stoer tot lekker wendbaar, hebben naast de royale 3 jaar garantie één ding met elkaar gemeen: alle La Souris benzine modellen hebben een 4-takt injectiemotor met Euro 4. Deze techniek maakt de La Souris scooter enorm zuinig. Of kies voor een van onze duurzame elektrische scooters!

Wil je een scooter kopen voor de boodschappen, een scooter voor je woon-werkverkeer of wil je gewoon lekker cruisen; met een La Souris scooter zit je altijd goed!

Alleen een A-klasse scooter is goed genoeg

Zo denken wij er wel over tenminste. De sterke La Souris Sourini, Sourini S, Sourini R en Sourini RS vallen op door haar goed doordachte design. Deze modellen zijn ook in een special edition verkrijgbaar, dus mocht je er nog een schepje bovenop willen doen kan dat. De city scooter is flexibel en uiterst wendbaar en  overtuigt met zijn stoere en sportieve look & feel.

Ook de populaire retro scooters ontbreken natuurlijk niet, van Italiaans klassiek tot de trendy en opvallende Futuro. Een andere populaire retro scooter is natuurlijk de Vespa. Van Vespa Primavera tot Vespa Sprint - ook die hebben wij, voor de laagste prijs! Wij zijn met ons brede assortiment, prijzen en service nummer 1 van Nederland. Een ding is zeker: wil je een nieuwe scooter kopen die past bij jouw stijl, dan vind je deze bij La Souris!

Nieuwe snorscooter vs. nieuwe brommer

Voordat je los gaat, willen we je nog even op het verschil tussen een nieuwe snorscooter en een nieuwe brommer attenderen. Een snorscooter mag maximaal 25 km per uur en op een brommer mag je 45 kilometer per uur. Met geel kenteken en helm welteverstaan. Hoe het precies zit, kun je in dit handige overzicht over het verschil met een blauw kenteken nog eens nalezen.

Scooter leasen

Wist je dat je naast een scooter kopen, bij La Souris je scooter ook kunt leasen? Wel zo prettig als je afhankelijk bent van een scooter, maar het financieel even minder uitkomt. Wij hebben transparante regelingen en spreken van tevoren het bedrag per maand af. Zo kun jij meteen van je nieuwe scooter genieten en je scooter in termijnen betalen. Wij hebben ook regelmatig goede scooter aanbiedingen. Daarnaast krijgen we binnen ons assortiment tweedehands scooters ook regelmatig ‘nieuwe’ pareltjes binnen.

Scooter kopen of leasen? La Souris helpt je op weg!

Als je de perfecte scooter hebt gevonden en een scooter wilt kopen, komen daar nog een aantal dingen bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van een scooterverzekering en de tenaamstelling. Wij zijn aangesloten bij de RDW en kunnen wij dit allemaal regelen voor je. Ook voor onderhoud aan je scooter en scooter reparatie, hebben wij interessante aanbiedingen. Als je een scooter koopt bij La Souris, kun je dus meteen zorgeloos de weg op!

Je nieuwe scooter online kopen? Dan bezorgen we je scooter op wens rijklaar thuis. Liever eerst je scooter in het echt bekijken? U kunt bij ons ook in de winkel uw scooter kopen in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Doetinchem, Eindhoven, Rotterdam of Utrecht!