fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter verzekeren

Scooter verzekeren? Bij La Souris Scooters kun je direct en eenvoudig een verzekering voor jouw scooter afsluiten. Wij werken samen met verzekeraar Unigarant, waarmee we scherpe prijzen en een zeer grote dekking kunnen garanderen. Door een overzichtelijk formulier in te vullen kun je direct een scooterverzekering aanvragen bij Unigarant. Je ontvangt direct een prijsopgave en zodra jij akkoord gaat, wordt je scooterverzekering direct in behandeling genomen. Dit werkt heel eenvoudig en snel. Je scooter is direct verzekerd. Wat krijg je er voor terug? Eén van de grote voordelen is dat bij diefstal en totaalverlies van je scooter in het eerste jaar, je het volledige aankoopbedrag terugkrijgt. Dit is zelfs verlengbaar tot 3 jaar. Daarnaast heb je met een Unigarant scooterverzekering onder meer pechhulp voor onderweg, een ruime keuze aan aanvullende dekkingen en een no-claimkorting tot wel 75 procent. Het is mogelijk je premie gespreid te betalen. Je betaalt hiervoor een kleine toeslag. Een scooter verzekeren doe je dus bij La Souris.

scooter verzekeren

Scooter verzekeren bij La Souris Scooters

La Souris Scooters is al tien jaar actief binnen de scooterbranche en inmiddels een autoriteit als het gaat om scooters, scooter onderdelen en scooter accessoires. Wij geven dus ook advies op het gebied van verzekeringen. Met een scooterverzekering kun je veilig toeren zonder dat je je zorgen hoeft te maken om diefstal of schade. Je verzekert jouw scooter, helm en accessoires uitstekend met onze partnerverzekering Unigarant. Heb je onverhoopt schade? Dan regelen zij de reparatie en betalen ze de rekening. Maar ook bij La Souris Scooters zorgen we dat je meer dan tevreden blijft. Want wij willen dat je zo lang mogelijk kunt genieten van onze scooter, die staan voor comfort en uitstraling. Al onze modellen zijn verkrijgbaar in een 25 en 45 kilometer uitvoering. Is die mooie scooter jouw droom, maar heb je er momenteel het geld niet voor? Dan is een scooterlease bij onze scooterwinkel in dat geval voor jou dé oplossing! Je koopt bij ons dan een scooter op het moment dat het je schikt en betaal je pas als het jou uitkomt.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter verzekeren bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • ruime keuze aan aanvullende dekkingen
  • no-claimkorting tot wel 75%
  • pechhulp voor onderweg
  • keuze uit 4 verschillende basisdekkingen

Ik verzeker mijn scooter bij de specialist

Een E-Sourini, La Souris, Vespa, Vespelini, Piaggio of City scooter goed laten verzekeren? Breng dan een bezoek één van onze vestigingen. Onze medewerkers helpen je graag bij de scooterverzekering. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden en weten precies welke verzekering het beste bij jou en je situatie past. La Souris: alles onder één dak, wel zo gemakkelijk.

Bekijk onze scooters