fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter van de zaak

Tijdrovende files en parkeerproblemen zijn voorgoed verleden tijd met een scooter van de zaak! De scooters van La Souris zijn perfect voor zakelijk gebruik. Laat jezelf of je personeel stijlvol vervoeren, terwijl je niet alleen tijd wint, maar ook nog eens een hoop geld bespaart.

De zakelijke rijder kiest steeds vaker voor een scooter van de zaak of een combinatie van zakenauto en een scooter. En dat is niet zo gek, want zakelijk scooter rijden biedt tal van voordelen.

  • Een scooter van de zaak is goedkoper in aanschaf, onderhoud, verbruik en verzekering dan een auto.
  • Je betaalt minder (wegen)belasting.
  • Vooral binnen de stad vervoer je je veel sneller dan met de auto.
  • Je rijdt rustig tussen de files door.
  • Je vindt altijd een parkeerplek en betaalt zelden parkeerkosten.
  • Een scooter is laag in afschrijving.

Tip: laat je de scooter bestickeren met bijvoorbeeld je bedrijfslogo, dan fungeert de scooter van de zaak direct als een opvallend reclamemiddel! Of wat te denken van een stijlvolle scooter in de kleuren van je bedrijf? Bij La Souris stel je geheel naar wens jouw unieke bedrijfsscooter samen.

Hoe koop je een scooter van de zaak?

De scooter van de zaak wordt tenaamgesteld op het bedrijf en geleverd met een officiële BTW factuur. Je kunt gebruik maken van een aantal interessante fiscale mogelijkheden. Uiteraard heb je recht op 19 procent BTW-aftrek. Daarnaast zijn alle kilometers vrij en betaal je geen BPM. Verder is ook de aanschaf van de benodigde kleding en/of accessoires, zoals een helm, binnen redelijke grenzen aftrekbaar. Nog een voordeel van een scooter van de zaak: dankzij de zeer lage CO2-uitstoot kom je al snel in aanmerking voor kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.

Heb je interesse in een scooter van de zaak? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Stuur een e-mail naar info@lasouris.nl en vermeld daarin: welke type scooter je voorkeur heeft, hoeveel scooters van de zaak je zou willen bestellen en of eventuele extra accessoires gewenst zijn, en je ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat. Of kom eens langs in een van onze showrooms, onze medewerkers denken graag met je mee!