Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter Utrecht

Scooter Utrecht kopen? In deze stad met ruim 350.000 inwoners biedt een scooter in veel gevallen uitkomst. Omdat het straatbeeld in de vierde stad van Nederland qua inwonertal steeds drukker aan het worden is, zoeken veel mensen naar een alternatieve manier om van deur tot deur te komen. De exclusieve scooters van La Souris brengen je makkelijk van A naar B, zonder dat je veel hinder ondervindt van files, omwegen en parkeerproblemen. In één van onze vestigingen kun je een La Souris, Vespa, Sourini, Piaggio of City scooter bekijken en kopen of leasen tegen de beste prijs. We hebben een prachtig aanbod met diverse modellen en typen scooters in onze showroom. Scooter Utrecht kopen doe je dus bij La Souris Scooters.

Scooter Utrecht

Scooter Utrecht kopen bij La Souris Scooters

Onze scooters staan bekend om het comfort en de uitstraling. Al de modellen zijn in een 25 en 45 kilometer uitvoering te verkrijgen. Wij snappen heel goed dat een scooter aanschaffen best wat geld kost. En natuurlijk wil je wel een scooter kopen of leasen tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. En het moet bij je passen, aangezien je daar een lange periode van wilt genieten. Daarom kun je bij ons, naast het deskundige advies in onze showroom in Utrecht, altijd vrijblijvend een gratis proefrit op de scooter van je dromen maken. Naast de praktische voordelen van een scooter in de grote stad, biedt het ook voordelen op financieel gebied. Het is aanlokkelijk in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeerkosten en brandstofkosten.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter Utrecht kopen bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Uitgebreide showroom

Ik koop of lease mijn scooter bij de specialist

La Souris Scooters is al vele jaren actief in de scooterbranche. Inmiddels zijn we een toonaangevend bedrijf als het gaat om het aanbieden van scooters, onderdelen en accessoires. Door de eigen import en grote inkoopmogelijkheden zijn we nu één van de grootste leveranciers van het land. De scooters voldoen aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in het brandstofverbruik. Een scooter in Utrecht koop je dus bij La Souris.

Bekijk onze scooters