Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter shop

Scooter shop aan het zoeken waar je eenvoudig online jouw scooter kunt kopen? Dan ben je bij La Souris Scooters aan het juiste adres. Omdat wij de scooters zelf importeren vanuit China en direct aan jou verkopen, kunnen wij exclusieve en goedkope scooters aanbieden. Met zo’n scooter, uiteraard van de hoogste kwaliteit en verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs, kom je vrij eenvoudig van A naar B, zonder dat je veel last hebt van files, parkeerproblemen of andere obstakels. In onze uitgebreide assortiment vind je verschillende modellen en types scooters. Zo hebben wij zowel sportieve als retro modellen en daarmee dus voor ieder wat wils. La Souris Scooters is dus dé scooter shop.

Scooter shop

Scooter kopen bij de scooter shop

Is die ene mooie scooter jouw droom, maar heb je er op nu de financiële mogelijkheden niet voor? Dan is een scooterlease voor jou dé oplossing! In dat geval koop je bij ons een scooter op het moment dat het je uitkomt en betaal je pas als het jou schikt. En dat al vanaf slechts € 14,50 all-in per maand. Tevens bieden we je de mogelijkheid om een allrisk scooterverzekering af te sluiten voor je nieuwste aanwinst. Omdat je natuurlijk lang wilt genieten van je scooter, wil je wél een brommer kopen of leasen die bij je past. Je krijgt bij al onze vestigingen altijd een persoonlijk en gedegen advies en kun je altijd een gratis proefrit maken! Een scooter kopen doe je dus bij de specialist.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter kopen bij scooter shop La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Uitgebreide showroom

Ik koop of lease mijn scooter bij de specialist

Een La Souris, Vespa, Sourini, Piaggio of City scooter kopen? Dat doe je bij dé scooter shop. Naast de praktische voordelen van een scooter, biedt het ook financiële voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. De scooters van La Souris Scooters voldoen altijd aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in het verbruik van brandstof.

Bekijk onze scooters