fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter Leeuwarden

Scooter Leeuwarden kopen? In de hoofdstad van de provincie Friesland biedt een scooter vaak uitkomst. Omdat het straatbeeld in deze gemeente met bijna honderdduizend inwoners steeds drukker aan het worden is, zoeken vee mensen naar een alternatieve manier om van deur tot deur te reizen. De exclusieve scooters van La Souris Scooters brengen je makkelijk van A naar B, zonder dat je al te veel hinder ondervindt van files, omwegen en parkeerproblemen. In onze vestiging in Amsterdam kun je een La Souris, Vespa, Sourini, Piaggio of City scooter bekijken en kopen of leasen tegen de beste prijs. Bij ons vind je een prachtig aanbod met diverse modellen en typen scooters. Scooter Leeuwarden kopen doe je dus bij La Souris Scooters.

Scooter Leeuwarden

Scooter Leeuwarden kopen bij La Souris Scooters

Al onze scooters staan bekend om comfort en uitstraling. Alle modellen zijn in een 25 en 45 kilometer uitvoering te verkrijgen. Uiteraard begrijpen wij heel goed dat een scooter kopen best wat geld kost. En uiteraard wil je wel een scooter kopen (op afbetaling) tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. En het model moet goed bij je passen, aangezien je daar een lange periode van wilt genieten op het wegdek. Daarom kun je bij ons, naast het deskundige advies in onze showroom in Amsterdam, altijd gratis en vrijblijvend een proefrit op de scooter van je dromen maken. Naast de praktische voordelen van een scooter in de grotere steden, biedt het ook voordelen op financieel gebied. Het is aanlokkelijk in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeerkosten en brandstofkosten.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter Leeuwarden kopen bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Uitgebreide showroom

Ik koop mijn scooter in Leeuwarden bij de specialist

La Souris Scooters is al vele jaren actief in de scooterbranche. We zijn een autoriteit als het gaat om het aanbieden van de hoogste kwaliteit scooters, onderdelen en accessoires. Door de eigen import en grote inkoopmogelijkheden zijn we nu één van de grootste leveranciers van het land. De scooters voldoen aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in het brandstofverbruik. Een scooter in Leeuwarden koop je dus bij La Souris.

Bekijk onze scooters