Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter leasen Doetinchem

Scooter leasen Doetinchem doe je bij La Souris Scooters. Droom je van een prachtige scooter, maar heb je er momenteel het geld niet voor? Dan is een scooter lease dé oplossing. Steeds meer van onze klanten kiezen voor deze interessante manier van een scooter kopen. Je koopt bij ons namelijk de scooter wanneer je wilt, en betaalt pas op het moment dat het jou uitkomt. Door onze aantrekkelijke samenwerking met Comfort Card is jouw scooter lease veilig en vertrouwd. Dit kan bij ons al mogelijk vanaf € 0,40 per dag! Wanneer je kiest voor een scooter leasen heb je 72 maanden de tijd om je nieuwe scooter af te betalen. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Scooter leasen Doetinchem regel je dus via de specialist.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter leasen Doetinchem bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Aflossen in maximaal 72 maanden
  • Vast bedrag per maand
  • Direct eigenaar van de scooter
  • Boetevrij extra aflossen

scooter leasen Doetinchem

Scooter leasen Doetinchem bij de specialist

De mooiste en beste scooter voor in Doetinchem lease je dus bij La Souris scooters. In onze vestiging heb je veel modellen scooters van de hoogste kwaliteit. Deze scooters importeren we vanuit China, waar we een eigen fabriekshal hebben. Zo ben je zeker van de beste kwaliteit en een betrouwbare partner. Je bestelt zelf een lease scooter in onze showroom of online. Bij betaling kies je voor de optie Lease (Comfort Card) en vul je het aanvraagformulier in. Wij nemen je lease aanvraag in behandeling en laten je zo snel mogelijk weten of je aanvraag is goedgekeurd. Als je aanvraag wordt geaccepteerd ontvang je een scooter lease contract welke je getekend kunt retourneren. Wordt je aanvraag afgewezen, dan wordt je bestelling automatisch geannuleerd.

Ik koop of lease mijn scooter bij La Souris Scooters

Het is in veel gevallen mogelijk een scooter te leasen bij La Souris Scooters, maar er gelden wel een aantal voorwaarden. Zo dien je onder andere tussen 18 en 72 jaar oud te zijn, moet je beschikken over een Nederlandse bankrekening en woonadres, en een maandelijks wederkerend inkomen. Denk je dat een scooter leasen interessant is voor jou? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk alle scooters