Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter kopen

Scooter kopen doe je gemakkelijk, snel en altijd voor de beste prijs bij La Souris Scooters, dé scooter speciscooter kopenalist. Of je nu online of in de winkel koopt, bij ons ben je altijd verzekerd van een goede, betrouwbare service en de beste kwaliteit scooters voor de scherpste prijs. Niet voor niets is La Souris Scooters een van de grootste aanbieders van goedkope scooters in Nederland!

La Souris scooter kopen

In het ruime assortiment van La Souris vind je verschillende modellen en typen scooters. Van sportieve varianten, tot retro modellen met Italiaanse look. Zo kan iedereen een scooter kopen die helemaal bij hem of haar past. Bij La Souris scooters staan comfort en uitstraling altijd voorop! Alle modellen zijn verkrijgbaar in 25 kilometer en 45 kilometer uitvoering. Bovendien voldoen ze aan alle strenge Europese richtlijnen en zijn ze zuinig in brandstofverbruik. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee!

Scooter kopen voor de beste prijs

Door de eigen rechtstreekse import en grote inkoopmogelijkheden maakt La Souris het mogelijk een unieke retro scooter samen te stellen. Bovendien zorgt de eigen import ervoor dat jij je scooter koopt voor de scherpste prijs van Nederland, want de scooters van La Souris zijn standaard vele malen goedkoper dan die van andere aanbieders. Om de hoogwaardige kwaliteit te onderschrijven, biedt La Souris ook onderhoud en reparatie en geven we standaard 3 jaar garantie op je splinternieuwe scooter.

In de winkel of online je scooter kopen

Wil je een scooter kopen, kom eens langs in een van onze vestigingen. Hier staan alle beschikbare modellen voor je uitgestald en staan onze medewerkers voor je klaar om je meer te vertellen over je favoriete model. Natuurlijk is het ook mogelijk een testrit te maken, zodat je zeker weet dat je de scooter koopt die bij je past. Liever online een scooter kopen? Ook dat is mogelijk in de uitgebreide webwinkel op deze website. Hier stel je gemakkelijk en snel jouw perfecte scooter samen. Kies het gewenste model in je favoriete kleur, voeg eventueel stijlvolle scooter accessoires naar wens toe en het rijplezier kan vrijwel meteen beginnen want dankzij onze grote voorraad zijn bijna alle modellen binnen enkele dagen leverbaar.

Nu je scooter kopen en later betalen

In plaats van een scooter kopen, kun je bij La Souris ook kiezen voor een scooter leasen. Zo ben je niet in één keer een hoop geld kwijt, maar profiteer je wel direct van alle voordelen want de scooter is meteen helemaal van jou. Wanneer je kiest voor scooter lease heb je 72 maanden de tijd om je scooter af te betalen. Dat kan al vanaf slechts € 0,50 per dag!

Scooter kopen