fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter kopen

Scooter kopen of leasen? Dat doe je altijd gemakkelijk, snel en voor de beste prijs bij La Souris. Of je online of in één van onze showrooms koopt, bij ons ben je verzekerd van een goede, betrouwbare service en de beste kwaliteit scooters. In ons ruime assortiment vind je verschillende modellen en typen scooters. Van sportieve varianten tot retro modellen met een Italiaanse look. Zo kan iedereen een stadsbrommer kopen die helemaal bij hem of bij haar past. Bij La Souris staan comfort en uitstraling altijd voorop. Alle modellen zijn in een 25 en 45 kilometer uitvoering te verkrijgen. Bovendien voldoen ze aan alle strenge Europese richtlijnen en zijn ze zuinig in brandstofverbruik. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jou portemonnee. Een scooter kopen doe je dus bij ons.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter kopen bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Deskundig en eerlijk advies

Scooter kopen

Je scooter kopen of leasen bij de specialist

Door de eigen rechtstreekse import vanuit China en Italië en grote inkoopmogelijkheden maakt La Souris het mogelijk om een unieke retro scooter samen te stellen. Bovendien zorgt de eigen import ervoor dat jij je stadsbrommer koopt voor de scherpste prijs van Nederland. Dit komt doordat onze scooters standaard vele malen goedkoper dan die van andere aanbieders. Om de hoogwaardige kwaliteit te onderschrijven, biedt La Souris ook onderhoud en reparatie aan en geven we standaard 3 jaar garantie op je nieuwe scooter. Dankzij onze grote voorraad zijn alle modellen vrijwel direct leverbaar. Wil je die scooter kopen, maar heb je er nu niet het geld voor? Kies dan voor een scooter lease. Zo kun je in termijnen jouw stadsscooter afbetalen. En dat al vanaf slechts € 0,40 per dag.

Ik koop of lease mijn scooter bij La Souris

La Souris Scooters is al vele jaren actief binnen de scooterbranche en is inmiddels een autoriteit als het gaat om de mooiste en beste scooters, onderdelen en accessoires. Door onze grote inkoopmogelijkheden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste scooterleveranciers van Nederland. En dat is niet voor niets. Bezoek eens onze showroom in Doetinchem, Utrecht of Rotterdam.

Bekijk alle scooters