fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter kopen Venlo

Scooter kopen Venlo? In deze gemeente met zo’n 100.000 inwoners biedt een scooter in veel gevallen uitkomst. Omdat het straatbeeld in de tweede gemeente van de provincie Limburg qua inwonertal steeds drukker aan het worden is, zoeken veel inwoners naar een eenvoudige wijze om van A naar B te reizen. De exclusieve scooters van La Souris Scooters brengen je simpel van deur tot deur, zonder dat je hinder ondervindt van files, omwegen en parkeerproblemen. In onze dichtstbijzijnde vestigingen in Utrecht en Doetinchem kun je een La Souris, Vespa, Sourini, Piaggio of City scooter bewonderen en kopen of leasen tegen de beste prijs. We hebben een uitgebreide collectie met diverse modellen en typen scooters in onze showrooms. Scooter kopen Venlo doe je dus bij La Souris Scooters.

Scooter kopen venlo

Scooter kopen Venlo bij La Souris Scooters

De scooters van La Souris staan bekend om hun comfort en uitstraling. Alle scootermodellen zijn te verkrijgen in een 25 en 45 kilometer uitvoering. Wij begrijpen heel goed dat een scooter aanschaffen een flinke investering is. Natuurlijk wil je wel een scooter kopen of leasen tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. En uiteraard moet je een scooter nemen die goed bij je past, omdat je hier lange tijd van wilt genieten. Daarom kun je bij ons, naast het deskundige advies in onze showrooms, ook altijd vrijblijvend een gratis proefrit op de scooter van je dromen maken. Naast de praktische voordelen van een scooter in de stad, biedt het ook voordelen op financieel gebied. Het is aantrekkelijker in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeerkosten en brandstofkosten.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter kopen Venlo bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Service aan huis

Ik koop of lease mijn scooter bij de specialist

La Souris Scooters is al vele jaren actief in de scooterbranche. We mogen ons inmiddels gerust een autoriteit noemen als het gaat om het aanbieden van scooters, onderdelen en accessoires. Door de rechtstreekse import en grote inkoopmogelijkheden zijn we uitgegroeid tot één van de grootste scooterleveranciers van het land. De scooters voldoen aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in het brandstofverbruik.

Bekijk onze scooters