Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter kopen Terneuzen

Scooter kopen Terneuzen van de beste kwaliteit en tegen een gunstige prijs? Dan ben je bij La Souris Scooters in Rotterdam aan het juiste adres. Omdat wij de scooters zelf importeren vanuit China en direct aan jou verkopen of leasen, kunnen wij betaalbare scooters aanbieden van goede kwaliteit. In een middelgrote stad als Terneuzen, met ruim 25.000 inwoners, is een scooter geen overbodige luxe. Met zo’n scooter kom je vrij eenvoudig van A naar B, zonder dat je veel last hebt van files, parkeerproblemen of andere obstakels. In onze assortiment vind je verschillende modellen en typen scooters. Zo bieden wij zowel sportieve als retro modellen aan en hebben we dus voor ieder wat wils. Een scooter kopen Terneuzen doe je dus bij de specialist.

Scooter kopen Terneuzen

Scooter kopen Terneuzen bij La Souris Scooters

La Souris Scooters biedt in principe voor iedere inwoner van Terneuzen de mogelijkheid om een scooter naar wens te kopen. Maar is die mooie scooter jouw droom, maar heb je er op dit moment het geld niet voor? Dan is scooterlease voor jou dé oplossing! Je kunt bij ons namelijk een scooter aanschaffen op het moment dat het je uitkomt en pas betalen wanneer het jou schikt. En dat kan al vanaf slechts € 14,50 per maand. Daarnaast bieden we je de optie om een allrisk scooterverzekering af te sluiten voor je aankoop. Omdat je natuurlijk jarenlang wilt genieten van je scooter, wil je wél een scooter kopen of leasen die bij je past. Je krijgt bij onze vestiging altijd een persoonlijk en gedegen advies en kun je altijd een gratis proefrit op de scooter van jouw dromen maken!

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter kopen Terneuzen bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Service aan huis

Ik koop of lease mijn scooter bij de specialist

Een La Souris, Vespa, Sourini, Piaggio of City scooter kopen of leasen? Naast de praktische voordelen van een scooter, biedt het ook financiële voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Onze scooters voldoen altijd aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in het verbruik van brandstof. Meer info? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Bekijk onze scooters