Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter kopen Sittard

Scooter kopen Sittard doe je bij La Souris Scooters. Wij zijn namelijk hét adres als je de mooiste scooters wilt kopen of leasen. Dit doe je bij ons altijd gemakkelijk, snel en altijd voor de beste prijs. Omdat het qua verkeer steeds drukker wordt in de Limburgse stad met bijna 40.000 inwoners, ben je wellicht op zoek naar een alternatief vervoermiddel voor de auto of bus om snel van deur naar deur te komen. Een La Souris, Vespa, Sourini, Piaggio of City scooter brengt je eenvoudig van A tot B, zonder dat je last hebt van files, obstakels of parkeerproblemen. Wij garanderen je een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs. Bij La Souris Scooters vind je sportieve varianten tot retro modellen scooters in het aanbod. Scooter kopen Sittard doe je dus bij de specialist.

Scooter kopen Sittard

Scooter kopen Sittard bij La Souris Scooters

La Souris Scooters, met meerdere vestigingen door het land, is jouw partner als je scooter van diverse merken wilt kopen of leasen. Al onze modellen zijn beschikbaar in een 25 en 45 kilometer uitvoering. Omdat je niet dagelijks een scooter koopt of leaset, wil je natuurlijk wél de scooter uitkiezen die past bij jouw eisen en financiële mogelijkheden. Onze medewerkers geven je altijd een eerlijk en deskundig advies. Tevens kun je bij onze vestiging altijd een vrijblijvende proefrit maken. Zo weet je zeker of de gekozen scooter geschikt voor je is om mee te rijden. Naast de praktische voordelen van een scooter, biedt het ook financiële pluspunten. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Bezoek één van onze showrooms om het aanbod te bekijken.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter kopen Sittard bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Service aan huis

Ik koop of lease mijn scooter bij de specialist

La Souris is inmiddels al vele jaren actief binnen de scooterbranche. Daarom mogen wij ons met een gerust hart specialist noemen als het gaat om het aanbieden van de beste en mooiste scooters, onderdelen en accessoires. De scooters voldoen altijd aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in het verbruik van brandstof. Scooter kopen Sittard doe je dus bij de specialist.

Bekijk onze scooters