Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter kopen Meppel

Scooter kopen Meppel van de beste kwaliteit en tegen een voordelige prijs? Dan ben je bij La Souris Scooters aan het juiste adres. Omdat wij de scooters zelf importeren vanuit China en direct aan jou verkopen, kunnen wij betaalbare en exclusieve scooters aanbieden van goede kwaliteit. In een middelgrote stad als Meppel, de vierde qua grootte in Drenthe, is een stadsbrommer geen overbodige luxe. Met zo’n scooter kom je vrij eenvoudig van A naar B, zonder dat je veel last hebt van files, parkeerproblemen of andere obstakels. In onze assortiment vind je verschillende modellen en types scooters. Zo hebben wij zowel sportieve als retro modellen en daarmee dus voor ieder wat wils. Een scooter kopen Meppel doe je dus bij de specialist.

Scooter kopen Meppel

Scooter kopen Meppel bij La Souris Scooters

La Souris Scooters biedt in principe voor iedere inwoner van Meppel de mogelijkheid om een scooter naar wens aan te schaffen. Maar is die mooie stadsbrommer jouw droom, maar heb je er op dit moment het geld niet voor beschikbaar? Dan is scooterlease voor jou dé oplossing! Je kunt bij ons altijd een scooter kopen op het moment dat het je uitkomt en pas betalen als het jou schikt. En dat al vanaf slechts € 14,50 all-in per maand. Tevens bieden we je de mogelijkheid om een allrisk scooterverzekering af te sluiten voor je nieuwste aanwinst. Omdat je natuurlijk lang wilt genieten van je scooter, wil je wél een brommer kopen of leasen die bij je past. Je krijgt bij onze vestigingen altijd een persoonlijk en gedegen advies en kun je altijd een gratis proefrit op de scooter van jouw dromen maken!

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter kopen Meppel bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Uitgebreide showroom

Ik koop of lease mijn scooter bij de specialist

Een La Souris, Vespa, Sourini, Piaggio of City scooter kopen in Meppel? Naast de praktische voordelen van een scooter, biedt het ook financiële voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Onze scooters voldoen altijd aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in het verbruik van brandstof. Meer weten? Neem dan contact op met onze specialisten.

Bekijk onze scooters