Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter kopen Houten

Scooter kopen Houten van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs? Of wil jij jouw nieuwe scooter leasen? Dan ben je bij La Souris Scooters in Utrecht aan het enige en juiste adres. Omdat wij de scooters zelf importeren vanuit China en direct aan jou verkopen, kunnen wij betaalbare scooters leveren van goede kwaliteit. In een grote en drukke gemeente als Houten met bijna 50.000 inwoners is een scooter geen overbodige luxe. Hiermee kom je eenvoudig van A naar B, zonder dat je veel hinder ondervindt van files, parkeerproblemen en andere obstakels. In ons uitgebreide assortiment vind je verschillende modellen en typen scooters. Wij bieden zowel sportieve als retro modellen aan. Scooter kopen Houten doe je dus bij de specialist.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter kopen Houten bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Service aan huis

Scooter kopen Houten

Scooter kopen Houten bij La Souris Scooters

Bij La Souris Scooters kan iedere inwoner van Houten een scooter naar wens kopen. Is die prachtige scooter jouw wens, maar heb je er op dit moment het geld niet voor? Dan is het leasen van een scooter voor jou dé perfecte oplossing! Bij ons kun je een mooie scooter kopen en pas betalen op het moment dat het jou uitkomt. En dat vanaf slechts € 14,50 per maand. Daarnaast bieden we de optie om een allrisk scooterverzekering af te sluiten voor je nieuwe aankoop. Omdat je natuurlijk veel jaren plezier van je scooter wilt hebben, wil je uiteraard wel een scooter kopen die echt bij je past. Je krijgt bij onze vestiging in Utrecht altijd een deskundig advies en kun je altijd een gratis proefrit op jouw droomscooter maken! Zo weet je zeker dat jouw aankoop goed is.

Ik koop of lease mijn scooter bij de specialist

Scooter kopen? Dat doe je bij La Souris. Naast de praktische voordelen van een scooter in een gemeente als Houten, biedt het ook financiële voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Onze eigen geïmporteerde scooters voldoen altijd aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in het verbruik van brandstof.

Bekijk alle scooters