Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter kopen Hengelo

Scooter kopen Hengelo? Dat doe je bij La Souris Scooters in het dichtstbijzijnde Doetinchem. Deze scooters kun je bij ons kopen of leasen (betalen in termijnen). Omdat wij de scooters zelf importeren vanuit China en direct aan jou verkopen, kunnen wij de scooters betaalbaar en van goede kwaliteit leveren. In de grote en drukke Twentse gemeente, met ruim 80.000 inwoners, is een scooter geen overbodige luxe. Hiermee kom je eenvoudig van deur naar deur, zonder dat je veel last hebt van files, parkeerproblemen en andere obstakels. In ons prachtige assortiment vind je verschillende modellen en typen scooters. Wij hebben zowel sportieve als retro modellen scooters tot onze beschikking. Scooter kopen Hengelo doe je dus bij de specialist.

Scooter kopen Hengelo

Scooter kopen Hengelo bij La Souris Scooters

Bij La Souris Scooters kan iedereen uit Hengelo (Overijssel) een scooter naar wens kopen. Is die exclusieve scooter jouw grote wens, maar heb je momenteel het geld niet voor handen? Dan is het leasen van een scooter voor jou dé oplossing! Je kunt bij ons in dat geval een mooie scooter kopen en betalen op het moment dat het jou uitkomt. En dat al vanaf slechts € 14,50 per maand. Ook bieden we de mogelijkheid om een allrisk scooterverzekering af te sluiten voor je aankoop. Omdat je uiteraard veel jaren plezier van je scooter wilt hebben, wil je uiteraard wel een scooter kopen of leasen die echt bij je past. Je krijgt bij onze showroom in Doetinchem altijd een deskundig advies en je kunt altijd een gratis proefrit op jouw beoogde scooter maken! Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter kopen Hengelo bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Service aan huis

Ik koop of lease mijn scooter bij de specialist

Wil jij een mooie scooter kopen of leasen? Naast de praktische voordelen van een scooter in een gemeente als Hengelo, biedt het ook veel financiële voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Al onze scooters voldoen altijd aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in het verbruik van brandstof. Geïnteresseerd? Breng dan snel een bezoek aan onze showroom om onze scooters te bewonderen.

Bekijk de showrooms