Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter kopen Heerlen

Scooter kopen Heerlen van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs? Dan ben je bij La Souris Scooters aan het juiste adres. Omdat wij de scooters zelf importeren vanuit onze fabrieken in China en direct aan jou verkopen of leasen, kunnen wij betaalbare scooters aanbieden van goede kwaliteit. In een grote en drukke stad als Heerlen, met bijna 80.000 inwoners, is een scooter geen overbodige luxe. Met zo’n scooter kom je vrij eenvoudig van A naar B, zonder dat je veel hinder ondervindt van files, parkeerproblemen of andere obstakels. In onze ruime aanbod vind je verschillende modellen en typen scooters. Wij bieden zowel sportieve als retro modellen aan. Zo hebben we voor ieder wat wils. Een scooter kopen Heerlen doe je dus bij de specialist.

Scooter kopen Heerlen

Scooter kopen Heerlen bij La Souris Scooters

La Souris Scooters biedt in principe iedere inwoner van Heerlen de mogelijkheid om een scooter naar wens te kopen. Is die mooie scooter jouw droom, maar heb je er op dit moment het geld niet voor? Dan is het leasen van een scooter voor jou dé oplossing! Je kunt bij ons namelijk een mooie scooter aanschaffen en pas betalen wanneer dat het jou schikt. En dat kan al vanaf slechts € 14,50 per maand. Daarbij bieden we je de optie om een allrisk scooterverzekering af te sluiten voor je nieuwe aankoop. Omdat je natuurlijk jarenlang wilt genieten van je scooter, wil je wél een scooter kopen of leasen die bij je past. Je krijgt bij onze vestigingen altijd een deskundig advies en kun je altijd een gratis proefrit op de scooter van jouw dromen maken! Zo weet je zeker dat jouw aankoop goed is.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter kopen Heerlen bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Service aan huis

Ik koop of lease mijn scooter bij de specialist

Een La Souris, Vespa, Sourini, Piaggio of City scooter kopen of leasen? Naast de praktische voordelen van een scooter in een Limburgse stad als Heerlen, biedt het ook financiële voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Onze eigen geïmporteerde scooters voldoen altijd aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in het verbruik van brandstof. Meer info? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Bekijk onze scooters