Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter kopen Ede

Scooter kopen Ede? De hoogste kwaliteit scooters tegen de beste prijs koop of lease je bij La Souris Scooters. Dit kun je online of in de nabijgelegen vestiging in Utrecht doen. Doordat wij de scooters zelf importeren vanuit China – waar we een eigen productiehal hebben – en direct aan jou als particulier verkopen, kunnen wij betaalbare scooters leveren van de beste kwaliteit. In een grote stad als Ede is een scooter erg handig. Met dit vervoermiddel kom je eenvoudig van deur tot deur, zonder dat je last hebt van files en parkeerproblemen. In ons assortiment kun je terecht voor verschillende modellen en typen scooters. Wij hebben zowel sportieve als retro modellen scooters. Scooter kopen Ede doe je bij de specialist.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter kopen Ede bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Deskundig en eerlijk advies

Scooter kopen Ede

Je scooter kopen of leasen bij de specialist

Bij La Souris Scooters in Utrecht kan iedereen uit Ede zijn of haar droomscooter kopen. Is die ene scooter jouw droom, maar heb je er momenteel het geld niet voor? Dan is scooter lease dé ideale oplossing voor jou! Je kunt bij ons een mooie scooter kopen en betalen op het moment dat het jou het beste uitkomt. En dat voor maar slechts voor € 14,50 per maand. Ook bieden we jou de optie om een allrisk scooterverzekering af te sluiten voor je aankoop. Omdat een scooter kopen of leasen niet goedkoop is en je er jarenlang plezier van wilt hebben, wil je uiteraard wel een scooter aanschaffen die echt bij je past. Je krijgt bij één van onze vestigingen altijd een kundig advies en kun je altijd een gratis proefrit op jouw beoogde scooter maken!

Scooter kopen Ede bij La Souris Scooters

Naast de vele praktische voordelen van een scooter in een grote stad als Ede, biedt het ook financiële pluspunten. Het is goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeerkosten en brandstofkosten. De scooters van La Souris Scooters voldoen aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in brandstofverbruik. Scooter kopen Ede doe je bij de specialist.

Bekijk alle scooters