Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter kopen Den Bosch

Scooter kopen Den Bosch van de hoogste kwaliteit en de beste prijs? Of jouw scooter leasen? Dan ben je bij La Souris Scooters in Utrecht aan het enige juiste adres. Omdat wij de scooters zelf importeren vanuit China en direct aan jou verkopen, kunnen wij betaalbare scooters leveren van de beste kwaliteit. In een grote en drukke stad als Den Bosch is een scooter geen overbodige luxe. Hiermee kom je eenvoudig van A naar B, zonder dat je last hebt van files, parkeerproblemen en andere obstakels. In ons ruime assortiment vind je verschillende modellen en typen scooters. Wij hebben zowel sportieve als retro modellen scooters. Scooter kopen Den Bosch doe je dus bij de specialist.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter kopen Den Bosch bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Service aan huis
  • Gratis proefrit

Scooter kopen Den Bosch

Je scooter kopen of leasen bij de specialist

Bij La Souris Scooters kan iedereen uit ‘s-Hertogenbosch een scooter naar wens kopen. Is die prachtige scooter jouw droom, maar heb je er momenteel het geld niet voor? Dan is een scooter leasen voor jou dé ideale oplossing! Je kunt bij ons een nieuwe, mooie scooter kopen en betalen op het moment dat het jou uitkomt. En dat slechts voor € 14,50 per maand. Ook bieden we de optie om een allrisk scooterverzekering af te sluiten voor je aankoop. Omdat een scooter kopen niet goedkoop is en je er in principe jarenlang plezier van wilt hebben, wil je natuurlijk wel een scooter kopen die echt bij je past. Je krijgt bij onze vestigingen altijd een deskundig advies en kun je altijd een gratis proefrit op jouw beoogde scooter maken!

Scooter kopen Den Bosch bij La Souris Scooters

Naast praktische voordelen van een scooter in een grote stad als ‘s-Hertogenbosch, biedt het ook financieel gewin. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Onze scooters voldoen altijd aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in het verbruik van brandstof. Scooter kopen Den Bosch doe je dus bij La Souris Scooters.

Scooter kopen Den Bosch