Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter kopen Almelo

Scooter kopen Almelo van de beste kwaliteit en tegen de gunstigste prijs? Of wil jij jouw nieuwe scooter leasen? Dan ben je bij La Souris Scooters in Doetinchem aan het juiste adres. Omdat wij de scooters zelf importeren vanuit China en direct aan jou verkopen, kunnen wij betaalbare scooters aanbieden van goede kwaliteit. In een grote en drukke gemeente als Almelo, met bijna 75.000 inwoners, is een scooter geen overbodige luxe. Hiermee kom je vrij gemakkelijk van A naar B, zonder dat je veel last hebt van files, parkeerproblemen en andere obstakels. In ons uitgebreide assortiment kun je terecht voor verschillende modellen en typen scooters. Wij bieden zowel sportieve als retro modellen aan. Scooter kopen Almelo doe je dus bij de specialist.

 

Scooter kopen Almelo

Scooter kopen Almelo bij La Souris Scooters

Bij La Souris Scooters kan iedere inwoner van Almelo een scooter naar wens kopen. Is die prachtige scooter jouw grote droom, maar heb je er momenteel de financiële mogelijkheden niet voor? Dan is het leasen van een scooter voor jou dé oplossing! Bij ons kun je namelijk een mooie scooter kopen en pas betalen op het moment dat het jou schikt. En dat al vanaf slechts € 14,50 per maand. Daarbij bieden we de mogelijkheid om een allrisk scooterverzekering af te sluiten voor je nieuwe aankoop. Omdat je natuurlijk jarenlang plezier van je scooter wilt hebben, wil je uiteraard wel een scooter kopen of leasen die bij je past. Je krijgt bij onze showroom altijd een deskundig advies en kun je altijd een gratis proefrit op jouw droomscooter maken! Zo weet je zeker dat jouw aankoop goed is.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter kopen Almelo bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Deskundig en eerlijk advies

Ik koop of lease mijn scooter bij de specialist

Scooter kopen of leasen? Naast de praktische voordelen van een scooter in een gemeente als Almelo, biedt het ook financiële voordelen. Zo is het goedkoper in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten. Onze eigen geïmporteerde scooters voldoen altijd aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in het verbruik van brandstof. Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact op