Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter Friesland

Scooter Friesland kopen? Dat doe je bij scooterspecialist La Souris Scooters. Wij zijn hét adres als je de beste en mooiste stadsbrommers wilt kopen. Dit doe je bij ons gemakkelijk, snel en altijd voor de meest aantrekkelijkste prijs. Zoek je dus naar een alternatief vervoermiddel voor de auto of bus om snel van deur tot deur te komen? Een La Souris, Vespa, Sourini, Piaggio of City scooter brengt je eenvoudig van A naar B in het Friese land, zonder dat je veel hinder ondervindt van files, obstakels of parkeerproblemen. Wij garanderen een goede, betrouwbare service en de hoogste kwaliteit. Bij La Souris vind je sportieve varianten tot retro modellen scooters in het aanbod. Een scooter Friesland kopen doe je dus bij de specialist.

Scooter Friesland

Scooter Friesland kopen bij La Souris Scooters

La Souris Scooters, met vier vestigingen door het hele land, is jouw partner als je een scooter van diverse merken wilt kopen of leasen. Al onze modellen zijn beschikbaar in een 25 en 45 kilometer uitvoering. Omdat je niet dagelijks een scooter aanschaf, wil je uiteraard wél de scooter uitzoeken die past bij jouw wensen, eisen en financiële mogelijkheden. Onze specialisten geven je altijd een persoonlijk en deskundig advies. Daarbij kun je bij onze winkel altijd een vrijblijvende proefrit maken. Zo weet je zeker of de gedroomde scooter geschikt voor je is om mee te rijden. Naast de praktische voordelen van een scooter, biedt het ook financiële voordelen. Denk hierbij aan het feit dat het goedkoper is in de aanschafprijs, het onderhoud, de parkeer- en brandstofkosten.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter Friesland kopen bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Uitgebreide showroom

Ik koop of lease mijn scooter bij de specialist

Door de jarenlange ervaring mag La Souris Scooters zich een autoriteit noemen als het gaat om het aanbieden van de beste en mooiste scooters, onderdelen en accessoires. Onze scooters voldoen altijd aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in het verbruik van brandstof. Een scooter in Friesland doe je dus bij de specialist.

Bekijk onze scooters