fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter bezorgen

Scooter bezorgen bij je thuis? Koop je een scooter bij La Souris Scooters? Dan is het mogelijk deze bij je thuis te laten bezorgen. Onze bezorgdienst levert namelijk scooters door heel Nederland. Jouw droomscooter scooter wordt aan het door jou opgegeven adres geleverd. Bovendien wordt de scooter door onze eigen ervaren chauffeur volledig aan je uitgelegd. De scooters worden volledig rijklaar en gepoetst afgeleverd met de eventueel door jou gekozen scooter accessoires. Ideaal! Een scooter kopen doe je altijd gemakkelijk, snel en voor de beste prijs bij La Souris Scooters. Of je online of in één van onze showrooms koopt, bij ons ben je verzekerd van een goede, betrouwbare service en de beste kwaliteit scooters. Scooter bezorgen doe je dus bij de specialist.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter kopen en laten bezorgen bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Deskundig en eerlijk advies

Scooter bezorgen

Je scooter bezorgen via La Souris Scooters

Indien je meerdere scooters wilt laten bezorgen, bieden wij een gereduceerd tarief. De bezorgkosten zijn: 1 scooter: € 60,- incl. btw. 2 scooters: € 89,- incl. btw. La Souris levert scooters zowel nationaal als internationaal. Wel merken wij op dat het in België door een wetswijziging mogelijk is een scooter met 0% btw aan te schaffen, wanneer deze nieuw is. De btw wordt vervolgens door jou zelf aan de belastingdienst in België gevorderd. Wanneer je dus met 21% btw een voertuig zou aanschaffen, zou deze in België nogmaals de btw moeten betalen en dus onnodig dubbele btw betalen. Aangezien het veel administratieve handelingen met zich meebrengt om deze 0% belasting levering mogelijk te maken, zijn wij genoodzaakt € 100,- euro extra administratiekosten in rekening te brengen.

Ik laat mij scooter bezorgen via de specialist

Uiteraard zijn onze scooters te bewonderen in onze showrooms in Doetinchem, Utrecht en Rotterdam. Kom langs om deze modellen te bezichtigen of een proefrit te maken. Op die manier koop je een scooter die bij je past. Deze scooters verkopen wij nu al meerdere jaren. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare partner. Onze prachtige scooters voldoen aan de strenge Europese richtlijnen en zijn zuinig in brandstofverbruik. En deze bezorgen we dus bij je thuis.

Bekijk alle scooters