fbpx
Let op! Geld lenen kost geld.

Scooter afhalen

Scooter afhalen is natuurlijk mogelijk bij La Souris Scooters. Heb je een scooter gekocht in onze winkel of webshop? Je kunt er daarna voor kiezen om je scooter thuis te laten bezorgen of je scooter af te halen in één van onze showrooms in Doetinchem, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Bij het afronden van de bestelling kun je aangeven in welke showroom je jouw nieuwe scooter wilt afhalen. Wanneer je ervoor kiest de scooter op te halen in een van onze showrooms, worden garantiereparaties niet kosteloos bij jou thuis uitgevoerd. Bij service aan huis worden standaard voorrijkosten van €30,- in rekening gebracht. Heb je er voor gekozen een onderhoudspakket met voorrijkosten bij de scooter te bestellen dan worden er geen voorrijkosten in rekening gebracht bij een garantie reparatie. Scooter afhalen doe je dus bij de specialist.

Jouw voordelen bij La Souris Scooters

Een scooter afhalen bij La Souris Scooters biedt jou de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Deskundig en eerlijk advies

Scooter afhalen

Je scooter afhalen bij La Souris Scooters

Je nieuwe scooter afhalen doe je eenvoudig en snel bij La Souris Scooters. Of je online of in één van onze showrooms koopt, bij ons ben je verzekerd van een goede, betrouwbare service en de beste kwaliteit scooters. In ons ruime assortiment vind je verschillende modellen en typen scooters. Van sportieve varianten tot retro modellen met een Italiaanse look. Zo kan iedereen een scooter kopen die helemaal bij hem of bij haar past. Bij La Souris Scooters staan comfort en uitstraling altijd voorop. Alle modellen zijn in een 25 en 45 kilometer uitvoering te verkrijgen. Bovendien voldoen ze aan alle strenge Europese richtlijnen en zijn ze zuinig in brandstofverbruik. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jou portemonnee. En deze haal je gemakkelijk bij ons op.

Ik haal mijn scooter af bij de specialist

La Souris Scooters is al vele jaren actief binnen de scooterbranche en is inmiddels een autoriteit als het gaat om de mooiste en beste scooters, onderdelen en accessoires. Deze zijn eenvoudig af te halen. Door onze grote inkoopmogelijkheden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste scooterleveranciers van Nederland.

Bekijk alle scooters