Let op! Geld lenen kost geld.

Retro scooter kopen bij La Souris Scooters

Retro scooter kopen? Dan ben je bij La Souris aan het juiste adres. Van trendy retro scooters met Italiaanse look tot sportieve, compacte modelletjes. Bij La Souris kun je altijd een retro scooter kopen die bij je past! Wist je dat alle modellen verkrijgbaar zijn als snorscooter (25 km/h) en als bromscooter (45 km/h)? Met de ruime keuzen aan prachtige kleuren en het grote assortiment scooter accessoires stel je zelf gemakkelijk en snel jouw perfecte retro scooter samen.

Retro scooters zijn erg populair in Nederland. Vooral in de grote steden domineren deze populaire scooters het straatbeeld en het zal niet lang meer duren voor de retro scooter heel Nederland verovert. De retro scooter is ideaal om je snel te vervoeren binnen een stad, maar zorgt ook voor optimaal comfort tijdens bijvoorbeeld woon-werkverkeer en een heerlijk vrij gevoel tijdens een ritje op een zonnige zondagmorgen.

Waarom je retro scooter kopen bij La Souris?

Je retro scooter kopen doe je natuurlijk het liefst zo goedkoop mogelijk. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wist je La Souris de retro scooters zelf importeert en rechtstreeks bij de particuliere klant levert zonder tussenkomst van een scooter dealer? Zo kunnen we retro scooters leveren van de beste kwaliteit tegen de allerlaagste prijs van Nederland.

  • Altijd de nieuwste trendy modellen.
  • Vrijwel alle retro scooters direct uit voorraad leverbaar.
  • Standaard 3 jaar garantie op je retro scooter.
  • Diverse scooter lease mogelijkheden.
  • De beste retro scooters voor de laagste prijs van Nederland.

Hoe kan ik een retro scooter kopen?

La Souris maakt een retro scooter kopen wel heel eenvoudig met de uitgebreide en gebruiksvriendelijke webwinkel. Met de unieke 360 graden view kun je alle modellen rondom bekijken op je pc, tablet of smartphone. Kies je favoriete design in je favoriete kleur, druk op bestellen en het rijplezier kan vrijwel direct beginnen, want bijna alle retro scooters van La Souris zijn direct uit voorraad te leveren. Wil je de de retro scooter eerst even live bekijken? Kom dan eens langs in een van onze showrooms in Doetinchem of Utrecht.

Je kunt de La Souris retro scooters kopen in verschillende uitvoeringen:

Kies ook voor de beste kwaliteit retro scooters voor de laagste prijs. Ruim 7000 klanten gingen je voor!

Bekijk alle retro scooter modellen