Let op! Geld lenen kost geld.

Retro Scooter Amsterdam

Retro scooters zijn megapopulair in Nederland. In Amsterdam domineren de populaire scooters het straatbeeld en dat is niet zo gek want een retro scooter is ideaal om je snel te vervoeren binnen een drukke stad. Met een leuke retro scooter zijn parkeerproblemen voorgoed verleden tijd en kom je ook nog eens stylish voor de dag!

Retro scooter kopen Amsterdam

La Souris is de grootste aanbieder van voordelige retro scooters. Amsterdam heeft nog geen vestiging van La Souris, maar uiteraard is het wel mogelijk een retro scooter in Amsterdam te laten bezorgen. Voor maar € 59,50 levert onze bezorgdienst door heel Nederland. Bovendien wordt de scooter door onze ervaren chauffeur helemaal aan je uitgelegd. De retro scooter wordt volledig rijklaar, glanzend opgepoetst en voorzien van eventueel gekozen accessoires bij je bezorgd. Superhandig, want zo kun je meteen met je retro scooter Amsterdam in!

Ook onderhoud en reparatie aan je retro scooter in Amsterdam is geen probleem. Wist je dat je automatisch service aan huis krijgt, wanneer je je retro scooter thuis laat bezorgen? Dat betekent dat de garantiereparatie aan je scooter kosteloos aan huis wordt uitgevoerd of dat de retro scooter wordt opgehaald en weer teruggezet na reparatie in onze werkplaats.

De retro scooters zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

Bekijk alle retro scooters