Let op! Geld lenen kost geld.

TIJDELIJK ACTIE: Profiteer nú van GRATIS verzending op alle scooters van La Souris! De korting wordt in de winkelmand direct verrekend.

Over ons

In 2008 startte La Souris eigenaar Armando Muis (La Souris is het Franse woord voor muis) met het inkopen van een klein aantal quads en retro scooters. Door rechtstreekse import en levering direct aan de particulier is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste scooter leveranciers van Nederland. Door goede kwaliteit te leveren tegen een scherp tarief, maar ook door de unieke mogelijkheid je eigen retroscooter samen te stellen met behulp van bijpassende accessoires en keuze in kleur en design. La Souris is gespecialiseerd in het verkopen, onderhouden en repareren van retro scooters voor de Europese markt.

Scooter kopen

In onze scooter vestigingen hebben we een ruime voorraad (retro) scooters, scooter accessoires en scooter onderdelen. Maar via onze website is ook online een scooter kopen mogelijk. In onze complete online scooter winkel stel je zelf gemakkelijk en snel jouw perfecte scooter samen. La Souris staat voor betrouwbaarheid en een goede service. Wij bieden de hoogste kwaliteit tegen een scherp tarief, met drie jaar garantie op ons merk La Souris. Onze scooters voldoen aan alle strenge Europese richtlijnen. Bovendien zijn ze zuinig in brandstofverbruik en dus milieuvriendelijk.

Scooter reparatie en onderhoud

Ben je op zoek naar leuke scooter accessoires of wil je een reparatie- of onderhoudsbeurt aan je scooter laten uitvoeren? Maak telefonisch of online een onderhoudsafspraak, of kom langs in een van onze winkels in Doetinchem of Utrecht. In onze werkplaatsen werken ervaren 4-takt monteurs die er voor zorgen dat je scooter in no-time weer rijklaar is. Laat je de reparatie liever aan huis laten uitvoeren? Ook dat kan. Vul het contactformulier in en we plannen een bezoek van een van onze monteurs voor je in.